sluit
Gebruik code SALON25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

De Zijderoute

Gerard Noodtstraat 119, Nijmegen

Acupunctuur behandeling met naar keuze een shiatsu massage bij de Zijderoute in Nijmegen

Kies optie

In een Notendop

Krijg meer energie, meer balans en voel je lekkerder in je vel dankzij behandeling van gekwalificeerde acupuncturist en shiatsu therapeut.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 15, 2022
Mr. Zohar is very professional and an expert. He made me feel comfortable right away and I left a happier person than when I walked in! :)
E
E.R.W.
8 beoordelingen4 beoordelingen
Rating of 4 out of 5 stars
februari 13, 2022
Heel goed, direct resultaat. Wel vreemd dat ik een andere therapeut kreeg dan werd genoemd.
R
Rosalin
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
februari 8, 2022
Fijne behandeling! Hij neemt de tijd om je te leren kennen. Behandeling heeft super geholpen voor mijn nek/rug klachten
A
Awishka
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
januari 25, 2022
Geweldig!
G
Guest
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 20, 2021
Heel goed . Hij is rustig en luistert naar je. Zeker aan te bevelen.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

Aanvullende Gezondheidszorg
De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

  • Een acupunctuur behandeling met of zonder shiatsu oil massage
  • Geldig van maandag t/m donderdag in Nijmegen
  • De behandeltijd is inclusief een intakegesprek van 15 minuten
  • De acupunctuur behandeling duurt 60 minuten
  • Neem je ook de ontspannende Shiatsu massage erbij dan duurt de behandeling 75 minuten
  • De behandeling wordt uitgevoerd door Zohar Steg of een andere gekwalificieerde acupuncturist
  • Deze behandelingen zijn niet alleen goed om te ontspannen maar kan ook helpen je lichaam in balans te krijgen

Acupunctuur

Bij acupunctuur worden naalden op bepaalde punten ingebracht. Deze punten worden meridianen genoemd. Door dit te doen kan je blokkades in je lichaam laten verdwijnen, wat invloed heeft op je energie. De balans in je lichaam kan hiermee hersteld worden.

Shiatsu

Shiatsu is een eeuwenoude massagetechniek die is ontwikkeld om de werking van spieren en organen te beïnvloeden, spanningen weg te nemen, vitaliteit te bevorderen, vermoeidheid te verlichten en de zelfhelende kracht van je lichaam te stimuleren. Tijdens de massage waarbij je je kleding aanhoudt wordt met de duimen, de vingers en de ‘ballen’ van de handpalmen druk toegepast op specifieke punten van je lijf. Uitgangspunt daarvan is blokkades opheffen om energie weer te laten stromen via je energiebanen (“meridianen”). Shiatsu wordt onder meer ingezet bij rugpijn, migraine, whiplash, spijsvertering problemen, sportblessures en hypertensie.

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op woensdag en vrijdag (m.u.v. feestdagen). Je kan maximaal 1 groupon per persoon gebruiken, maar 1 extra te koop als kado. Verplicht minimaal 24 uur van tevoren reserveren via WhatsApp of SMS op 0636 303 955 of via e-mail op stegzohar@gmail.com, o.v.v. Groupon. Annuleren kan tot minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Alleen geldig voor nieuwe klanten en op locatie Nijmegen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De originele waarde is gecheckt op 1 november 2021. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over De Zijderoute

De Zijderoute is een acupunctuur en shiatsu-salon in Amsterdam en Nijmegen. De ervaring van saloneigenaar Zohar stamt uit Israël, waar hij therapeut was, een eigen kliniek had en les gaf in Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) aan o.a. de Open Universiteit van Tel Aviv. Zohar nam zijn ervaring mee op reis, opende zijn eigen salon in Nederland en werd lid van ZHONG, een Nederlandse Vereniging voor TCG. De behandelingen die hij in zijn salon De Zijderoute biedt worden door Zohar zelf uitgevoerd of door één van de andere masseurs/acupuncturisten.