Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Deken met zeemeerminstaart

Deken met zeemeerminstaart

€ 40
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze deken in de vorm van een zeemeerminstaart is praktisch om op een warme en creatieve manier te ontspannen.

Product-details

  • Gemaakt van mesh, deze deken heeft de onderscheiding dat hij aan de onderkant gesloten is om gedragen te worden en is aan het einde versierd met een vin
  • Afmetingen:. 180 x 100 cm
  • Beschikbare kleuren: lichtblauw, fuchsia, paars, grijs
  • Materiaal: gebreide acrylstof

Deal-Voorwaarden

Levering: €2.99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.