Geen nieuwe meldingen

Doctor Schaepmanstraat 37, Weert

Ontspanningsmassage, cupping of bamboe-massage bij Deliciae in Weert

Kies optie
Meer dan 30 bekeken vandaag, dus handel nu!
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Laat lichaam en geest in relaxte staat brengen met een ontspanningsmassage of stimuleer de bloedsomloop met cupping of bamboemassage.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
J
J.
augustus 7, 2020
Goed
J
J.
augustus 6, 2020
Goede service
replied
View Comment +

Over deze deal

  • 1 of 3 massages naar keuze van 60 minuten
  • Kies voor een ontspanningsmassage, cupping of bamboemassage

  • Laat lichaam en geest in relaxte staat brengen met een ontspanningsmassage, waar zachte knedende bewegingen en stroken de boventoon voeren
  • Of stimuleer de bloedsomloop en maak bindweefsel los met de eeuwenoude Chinese techniek cupping, waarbij siliconen cups vacuüm gezogen worden op je rug
  • Of kies voor een bamboe-massage, waar bamboestokken over je rug worden gerold en geduwd om bindweefsel los te maken en de bloedsomloop te stimuleren

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste massage. Kies je voor drie massages, dan heb je na de eerste nog 3 maanden de tijd om de andere twee te ondergaan. Geldig op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op +31 651 847 738, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Deliciae

Bij Deliciae in Weert staat wellness centraal: ontspannen, lekker in je vel zitten, een gezonde huidconditie en je hoofd leegmaken. Denk aan gezichtsbehandelingen met HIFU, microneedling, een plasma-pen of verschillende fijne producten voor een jeugdige huid. Of verheug je op een massage, waar Deliciae er meer dan tien van op het menu heeft. Je kan onder meer kiezen voor cupping, aromatherapie, voetreflex, hotstone, lomi lomi en bamboe. En de natuur nog een extra handje helpen kan hier met fillers op basis van hyaluronzuur of met peroxide-vrij tandenbleken.