Geen nieuwe meldingen

Zwemmen met haaien bij Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder, Zeeland

Deltapark Neeltje Jans

Tot 45% korting.
50+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Na een rondleiding langs de kraamkamer, de quarantaine en het aquarium van de haaien mag je deze indrukwekkende beesten eigenhandig voeren.

Wat je krijgt

  • Ticket voor zwemmen met haaien
  • Geldigheid: alle dagen v/d week t/m 30 september 2019
  • Locatie: Deltapark Neeltje Jans, Faelweg 5 in Vrouwenpolder

Tijdens deze circa 60 minuten durende ervaring maak je kennis met de wondere wereld van een van de meest angstaanjagende inwoners van de zee: de haai. Je leert niet alleen zijn omgeving kennen, maar krijgt ook een kijkje in zijn leven bij Deltapark Neeltje Jans.

Kies uit twee opties

  • € 32,50 voor zwemmen met haaien voor 1 persoon (waarde € 55)
  • € 59,50 voor zwemmen met haaien voor 2 personen (waarde € 110)

Om te beginnen laat de haaienverzorger je zien waar de haai zelf is begonnen: in de kraamkamer. Alle babyhaaien en -roggen worden hier verzorgd tot ze groot genoeg zijn om losgelaten te worden in het Bluereef Aquarium Zeeland. In deze exclusieve rondleiding door het aquarium leer je hoe de dieren hier leven. Ook leidt de haaienverzorger je langs de quarantaine, waar gewonde of zieke dieren verblijven.

Na de rondleiding mag je zelf aan de slag. Je trekt een wetsuit aan om met snorkel en duikbril vanuit een speciaal ontworpen duikkooi de dieren te voeren. Onder begeleiding van de verzorgers en met een speciale voertang mag je de haaien eigenhandig hun dagelijkse maal toedienen.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor zwemmen met haaien bij Deltapark Neeltje Jans vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief entreebewijs voor het park à € 23,50 (volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar), € 21,50 (65+ en mindervaliden) of € 18 (kinderen van 4-11 jaar).
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0111 655 663, o.v.v. Groupon.
Annuleren: nadat je reservering bevestigd is, kan deze niet meer worden verplaatst of geannuleerd.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Minimumleeftijd: 8 jaar. Kinderen van 8-12 jaar kunnen alleen deelnemen onder toeziend oog van een volwassene. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Deltapark Neeltje Jans

Zeeland is het natuurlijke decor van Deltapark Neeltje Jans, een spectaculair attractiepark waar de zilte zee de verbindende factor is. In dit park kan je genieten van zeedieren, spetterende attracties en natuurlijk de wereldberoemde Deltawerken midden in de bijzondere Zeeuwse natuur. Neeltje Jans is voor het hele gezin een afwisselende dag uit. Met name kinderen genieten hier met volle teugen van attracties als de zeehonden- en zeeleeuwenshows, de walviswereld, waterpark Aquasplash en het Bluereef Aquarium Zeeland.

Deltapark Neeltje Jans

Kinderactiviteiten, Pretpark, Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.