Geen nieuwe meldingen

Zwemmen met zeeleeuwen bij Deltapark Neeltje Jans in Vrouwenpolder, Zeeland

Deltapark Neeltje Jans

Tot 45% korting.
50+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Tijdens deze ontmoeting mag je de zeeleeuwen aaien, gedragingen leren en vis voeren - als dank krijg je een zoute zeeleeuwenkus mét foto.

Wat je krijgt

  • Ticket voor zwemmen met zeeleeuwen
  • Geldigheid: alle dagen v/d week t/m 30 september 2019
  • Locatie: Deltapark Neeltje Jans, Faelweg 5 in Vrouwenpolder

Tijdens deze circa 60 minuten durende ervaring maak je kennis met de wondere wereld van de knuffeldieren van de oceaan: de zeeleeuwen. Je gaat niet alleen met ze in het water maar je mag deze slimme beesten ook voeren en gedragingen laten doen.

Kies uit twee opties

  • € 32,50 voor zwemmen met zeeleeuwen voor 1 persoon (waarde € 55)
  • € 59,50 voor zwemmen met zeeleeuwen voor 2 personen (waarde € 110)

In een wetsuit word je door de zeeleeuwentrainer begeleid naar het bassin, waar je een interactief programma te wachten staat. De trainer vertelt je allereerst over het gedrag van de Californische zeeleeuw in het wild en laat je daarna persoonlijk kennismaken met de dieren. Je gaat het water in waar je ze gerust kan aanraken en aaien, want ze zijn zeker niet verlegen. Vervolgens leert de trainer hoe je de zeeleeuwen een opdracht kan laten uitvoeren, bijvoorbeeld door een hoepel springen of een bal balanceren - gedragingen die je ook terug ziet in de spectaculaire zeeleeuwenshow van het park.

Als afsluiter mag je je nieuwe vrienden een vis voeren in ruil voor een dikke, zoute zeeleeuwenkus. Een fotograaf zet dit liefdevolle tafereel op de kiek en als herinnering aan een onvergetelijke ontmoeting krijg je de foto mee naar huis.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor zwemmen met zeeleeuwen bij Deltapark Neeltje Jans vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2019 op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief entreebewijs voor het park à € 23,50 (volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar), € 21,50 (65+ en mindervaliden) of € 18 (kinderen van 4-11 jaar).
Tickets: wissel je afgedrukte groupon in bij de ticketdesk voor een ticket voor het "Zwemmen met zeeleeuwen"-arrangement. Je groupon is NIET een entreebewijs voor het park zelf. Deze kan je online aanschaffen bij https://www.neeltjejans.nl/.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0111 655 663, o.v.v. Groupon.
Annuleren: nadat je reservering bevestigd is, kan deze niet meer worden verplaatst of geannuleerd.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst bij de ticketdesk. Minimumleeftijd: 8 jaar. Kinderen van 8-12 jaar kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een betalende volwassene. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Deltapark Neeltje Jans

Zeeland is het natuurlijke decor van Deltapark Neeltje Jans, een spectaculair attractiepark waar de zilte zee de verbindende factor is. In dit park kan je genieten van zeedieren, spetterende attracties en natuurlijk de wereldberoemde Deltawerken midden in de bijzondere Zeeuwse natuur. Neeltje Jans is voor het hele gezin een afwisselende dag uit. Met name kinderen genieten hier met volle teugen van attracties als de zeehonden- en zeeleeuwenshows, de walviswereld, waterpark Aquasplash en het Bluereef Aquarium Zeeland.

Deltapark Neeltje Jans

Kinderactiviteiten, Pretpark, Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.