Geen nieuwe meldingen

Dendera

Aert van Nesstraat 1-O, Capelle aan den IJssel

Holistische en therapeutische massage van 60 min. bij Dendera in Capelle a/d IJssel

Kies optie
Tot -5% korting, max. € 50
Promotiecode GELUK30. Eindigt 13-4.
Code toepassen
Meer dan 20 bekeken vandaag, dus handel nu!
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

In deze uitgebreide massage ligt de focus op het opheffen van negatieve blokkades en op het geven van positieve energie.

Over deze deal

  • 1 of 3 holistische en therapeutische massages
  • Van ongeveer 60 minuten
  • Richt zich op het opheffen van (emotionele) blokkades
  • Om je zo direct nieuwe energie te geven
  • Je wordt gemasseerd door een man

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Wat je moet weten

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl. Annuleren: voor reserveringen gemaakt via Groupon, kan je je reservering annuleren of wijzigen tot 24 uur voor de aanvangstijd. Na dit moment heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en geen recht op restitutie in geld. Meer info: Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dendera

Dendera is een oude Egyptische tempel waar ze al sinds de oudheid aan massages en healing doen. In Dendera in Capelle a/d IJssel doen ze precies hetzelfde maar dan iets korter. De masseur heeft ruim 20 jaar ervaring op zak en is gespecialiseerd in het opheffen van negatieve lichamelijke blokkades. De massages van Dendera richten zich op drukpunten en energiestromen in het lichaam.