Geen nieuwe meldingen

Aert van Nesstraat 1-O, Capelle aan den IJssel

Holistische en therapeutische massage van 60 min. bij Dendera in Capelle a/d IJssel

Kies optie
Meer dan 30 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

In deze uitgebreide massage ligt de focus op het opheffen van negatieve blokkades en op het geven van positieve energie.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
Caroline
2 beoordelingen1 beoordelingen
juni 21, 2021
Fijne, pijn verlichtende en blokkade opheffende massages gehad voor het welzijn van lichaam en geest. Ik raad Dendera Massage aan.
G
Ger
1 beoordelingen1 beoordelingen
mei 17, 2021
Had drie bezoeken gekocht. Slechte communicatie. De eerste moeten afzeggen maar dat had ik per sms gedaan en moest via whatsapp, kreeg ik later te horen. De 2e wel door maar dit is massage waar je in moet geloven. Was op her randje van ongemakkelijk. 3e laat ik maar gaan; niet voor mij.
replied
View Comment +
W
Wilhelminatop reviewer
15 beoordelingen11 beoordelingen
mei 4, 2021
Reserveren ging soepel. Kreeg meteen een mail van de partner
M
Miranda
1 beoordelingen1 beoordelingen
april 16, 2021
Het was prettig en discreet. Een aanrader.

Over deze deal

  • 1 of 3 holistische en therapeutische massages
  • Van ongeveer 60 minuten
  • Richt zich op het opheffen van (emotionele) blokkades
  • Om je zo direct nieuwe energie te geven
  • Je wordt gemasseerd door een man

Deze massages worden uitgevoerd in een veilige omgeving en zijn uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen). Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl. Annuleren: voor reserveringen gemaakt via Groupon, kan je je reservering annuleren of wijzigen tot 24 uur voor de aanvangstijd. Na dit moment heb je geen mogelijkheid om je reservering opnieuw te plannen en geen recht op restitutie in geld. Meer info: Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dendera

Dendera is een oude Egyptische tempel waar ze al sinds de oudheid aan massages en healing doen. Bij Dendera in Capelle a/d IJssel doen ze precies hetzelfde maar dan iets korter. De masseur heeft ruim 20 jaar ervaring op zak en is gespecialiseerd in het opheffen van negatieve lichamelijke blokkades. De massages van Dendera richten zich ook op drukpunten en energiestromen in het lichaam, een weldaad voor lichaam en geest.