sluit
V-Day

Dental4All

Pastoor Onderwaterhof 5, Hoek van Holland

Tandvleescontrole, onderhoudsinstructie en gebitsreiniging bij Dental4All in Hoek van Holland

Kies optie

In een Notendop

Laat je tandvlees en gebit controleren en reinigen en leer daarna van een mondhygiënist hoe je jouw gebit zo gezond mogelijk houdt.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
O
ozlem
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 15, 2021
Tarik Durbuzovic is een vriendelijke en ervaren mondhygiënist wie zijn werk zorgvuldig uitoefent. Zeer professioneel, neemt de tijd ervoor en heeft oog voor detail. Als erg kritisch persoon ben ik onwijs tevreden over het resultaat. Ik zou niet door een ander behandeld willen worden.

Over deze deal

  • Tandvleescontrole, onderhoudsinstructie en gebitsreiniging
  • De behandeling duurt 35 minuten
  • Laat je behandelen door een mondhygiënist met ruim 9 jaar ervaring
  • Parkeer gratis voor de deur van de praktijk

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 017 4352 083, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Alleen geldig voor nieuwe klanten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dental4All

De mondhygiënist van Dental4All heeft als missie jouw mond zo gezond mogelijk te maken. Vanuit zijn praktijk in Hoek van Holland is hij dagelijks bezig om daden bij zijn woorden te voegen. Doordat elke patiënt andere wensen heeft is hij zich ervan bewust dat elke behandeling uniek is. Met persoonlijke aandacht en een dito behandelplan wordt er maatwerk geleverd zodat iedereen met een goed gevoel de praktijk verlaat. Om de kwaliteit van de behandelingen te garanderen is de praktijk aangesloten bij Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van mondverzorging volgt de mondhygiënist cursussen, bezoekt 'ie congressen en leest hij regelmatig vakliteratuur.