sluit
Gebruik code LEUK15 en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Skin Clinic Lavien

Elandstraat 77A, Den Haag, Zuid Holland

Microneedling behandeling met Hyaluron-dermapen van 60 minuten bij Skin Clinic Lavien in Den Haag

Kies optie

In een Notendop

Geef je huid een boost door de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren voor een frissere, gezondere en jongere uitstraling.

Over deze deal

  • 1 of 2 keer microneedling met een Hyaluron-dermapen
  • De behandeling duurt zo’n 60 minuten
  • Eerst word je gezicht gereinigd met een speciale gel
  • Dan worden eventuele mee-eters en puistjes uitgeknepen
  • Vervolgens wordt met de dermapen je gezicht behandeld
  • Dit speciale apparaatje is een pen met hele kleine naaldjes
  • Deze kleine naaldjes zorgen ervoor dat er hyaluronzuur en verschillende vitamines (A, E en C) je huid in worden gebracht
  • Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd
  • Voor een jonger uitziend en fris gezicht

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren. Niet geldig op feestdagen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op zaterdag en zondag. Na je eerste behandeling heb je nog 3 maanden de tijd voor de tweede behandeling. Maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Verplicht via WhatsApp reserveren op 0628 216 177. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Niet geldig i.c.m. andere acties. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 24 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode.

Over Skin Clinic Lavien

Huidtherapeut Lavien heeft haar eigen kliniek geopend in medisch centrum Vleugels. In het Zeeheldenkwartier in Den Haag kan je bij haar terecht om advies in te winnen en een behandeling te ondergaan die precies past bij jouw huid. Zo neem je plaats op de stoel voor verschillende huidverbeterende behandeling zoals microdermabrasie, mesotherapie of microneedling. Maar ook met uiteenlopende problemen op je huid weet Lavien wel raad: laat bijvoorbeeld ongewenste moedervlekken, wijnflekken of pigmentaties aanpakken.