Desurfschool

Desurfschool

Tot 77% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Kies uit 3 opties

  • € 29,99 voor een surfcursus van een dag voor 1 persoon (waarde € 99)
  • € 49,99 voor een surfcursus van een dag voor 2 personen (waarde € 198)
  • € 89,99 voor een surfcursus van een dag voor 4 personen (waarde € 396)

Je dag begint om 11 uur sharp. De instructeur staat je op te wachten met professioneel Quicksilver materiaal. Hij of zij legt je uit hoe de golven werken, wat de beste manier is om ze te pakken en hoe en wanneer je op je board moet gaan staan. Na deze intensieve les van 2 uur heb je nog 4 uur vrij spel. Je kan kiezen om door te gaan met surfen, maar je kan ook zandboarden, longboardskaten of zelfs een yoga les volgen. Als je liever aan het water blijft zijn er bodyboards, skimboards en paddleboards beschikbaar.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2018 op zaterdag en zondag. In de zomervakantie op alle dagen van de week. Controleer de Booking Tool voor de actuele beschikbaarheid.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Inclusief gebruik van board en wetsuit. Je kan ter plekke lunchen op eigen kosten of je eigen lunch meenemen. Wat je in ieder geval moet meenemen: zwemkleding, handdoek(en), warme trui of zonnebrandcrème en een plastic tas voor je natte kleding. 25% korting op diner in Desurfschool. In overleg en op basis van beschikbaarheid heb je ook de mogelijkheid om te overnachten in het Beach House van Desurfschool met 25% korting. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Desurfschool


Desurfschool.nl is gevestigd in Hoek van Holland, een bewezen en befaamde surflocatie. Precies de goede materialen zijn voorradig om iedereen van welk niveau dan ook (nog beter) te leren surfen. Hier kan je prima een vrijgezellenfeestje organiseren of een bijzonder personeelsuitje vieren. Je kan gerust met de auto komen want er zijn veel gratis parkeermogelijkheden.

Desurfschool

Sport of buitenactiviteit, Watersport
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.