Afslanken met 1-9 cavitatie-behandelingen bij Di's in Rotterdam

Tot 70% korting.
Kies optie

In een Notendop


Laat trillingen inzetten bij moeilijk weg te krijgen vet op bijvoorbeeld buik, billen en lovehandles voor een afslankend effect.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Beschikbaarheid Reserveren

Afslankende cavitatie-behandelingen worden tegenwoordig bij beautysalons aangeboden omdat er bij concerten en festivals teveel overlast ontstond door mensen die massaal op de boxen gingen liggen. Laat de geluidsgolven los gaan bij Di’s in Rotterdam.

Kies uit 4 opties

  • € 29,99 voor 1 cavitatie-behandeling (waarde € 99)
  • € 79,99 voor 3 cavitatie-behandelingen (waarde € 249)
  • € 149,99 voor 6 cavitatie-behandelingen (waarde € 399)
  • € 199,99 voor 9 cavitatie-behandelingen (waarde € 599)

Cavitatie is een alternatief voor liposuctie. De behandeling is ontwikkeld om cellulitis en overtollig vet kwijt te raken op plekken waar dat normaal gesproken lastig verdwijnt - heel gericht en zonder chirurgische ingreep. Ultrasone geluidsgolven brengen vetophopingen aan het trillen om ze te laten imploderen (het “cavitatie-effect”). Het vrijgekomen vet kan je lichaam vervolgens op een natuurlijke manier verlaten, via de lymfekanalen, de bloedbaan en de lever. Voorbeelden van te behandelen zones zijn buik, billen, benen, heupen, lovehandles, rug en armen.

Voorwaarden


Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Daarna heb je nog 6 maanden de tijd om de rest van je behandelingen op te maken. Geldig op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Di's


In deze schoonheidssalon aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam staat aandacht voor de klant centraal. Het is niet voor niets dat ze staan voor "For Inner & Outer Beauty". Je treedt allereerst binnen in een oase van geuren en kaarsen en vervolgens word je 'stevig' in de watten gelegd met producten op plantaardige basis. Bij Di's kan je terecht voor diverse beautybehandelingen, zo maak je een afspraak voor een ontspannende massage, een gezichtsbehandeling, een huidbehandeling met microdermabrasie of een permanente ontharing met SHR 2.

Di's

Cosmetische behandelingen, Behandeling van cellulitis, Gewichtsverlies
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.