Geen nieuwe meldingen
Beperkte tijd beschikbaar!
Kies optie

In een Notendop

Deze ontharingsmethode richt zich op het eiwit in de stamcellen, waardoor deze manier van laserontharing geschikt is voor elk huidtype.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

  • Een jaar SHR-laserontharen
  • Tot een maximum van 10 behandelingen

SHR-laserontharen

SHR (Super Hair Removal) is een ontharingsmethode die zich richt op het eiwit in de stamcellen. Het zorgt ervoor dat het type haar en soort huidskleur niet relevant meer zijn, wat betekent dat ieder huidtype kan worden behandeld. Ook speciaal aan de laserbehandelingen van SHR is dat er wordt gewerkt met een temperatuur van 24 °C. Behandelingen vinden plaats met tussenpozen van 6-12 weken. Gemiddeld zijn er 8 behandelingen nodig voor optimaal resultaat.

Kies de zone die je wil laten behandelen:

S-zones M-zones L-zones XL-zones
Wenkbrauw tussenstuk Hele gezicht Bovenbenen Boven- en onderbenen
Bovenlip Schouders Onderbenen Hele rug
Wangen Oksels Schaamstreek Brazilian
Kin Bovenrug Buik  
Hals Onderrug Hele armen  
Nek Buiklijn Borst  
  Handen Bikinilijn  
  Bovenarmen    
  Onderarmen    
  Billen    
  Voeten    

Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 6 maanden na aankoop in voor je eerste behandeling. Na inwisseling heb je nog een jaar om maximaal 10 SHR-behandelingen te ondergaan bij Di's. Geldig op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 48 uur van tevoren via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. De behandelingen zijn niet mogelijk tijdens een antibioticakuur of zwangerschap of op een verbrande huid. Geldig voor maximaal 10 behandelingen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Di's

In deze schoonheidssalon aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam staat aandacht voor de klant centraal. Het is niet voor niets dat de slogan "For Inner & Outer Beauty" is. Je treedt allereerst binnen in een oase van geuren en kaarsen en vervolgens word je 'stevig' in de watten gelegd met producten op plantaardige basis. Bij Di's kan je terecht voor diverse beautybehandelingen, zo maak je hier onder meer een afspraak voor een ontspannende massage, gezichtsbehandeling, huidbehandeling met microdermabrasie of permanente ontharing met SHR.

Di's

Ontharen, Laserontharing