Geen nieuwe meldingen

Witgoud-vergulde armband met 3 echte diamanten

Witgoud-vergulde armband

Tot 85% korting.
70+ gekocht
80+ gekocht
€ 206,30
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze witgouden-vergulde armband versierd met 3 echte diamanten, kan een chique tintje geven aan elke vrouwelijke outfit.

Product-details

  • Deze armband met meerdere schakels bevat 3 natuurlijke diamantstenen die in totaal 0,02 karaat meten
  • Deze armband kan worden aangepast van 17 tot 21 cm en is verguld in wit goud
  • Gepresenteerd in een juwelendoos met een certificaat

**Levering: de armband is verpakt in een juwelendoos **

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.