Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 3 anti-diefstalbeschermingshoezen voor autosleutels

Diefstalbeschermhoes

€ 9,99
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Een hoes die signalen blokkeert om je kaarten, autosleutels of andere objecten veilig te houden.

Product-details

Hoes die signalen blokkeert voor diefstalpreventie van de auto:

De metalen voering biedt een complete blokkering van signalen voor de sleutelhanger van het voertuig. Dit voorkomt dat dieven sleutels scannen en kopiëren, waardoor ze zonder sleutel de auto kunnen stelen.

Bescherm creditcards en andere elektronische objecten. Thuis of onderweg kan dit veelzijdige beschermhoesje ook worden gebruikt voor bankpassen, creditcards en andere slimme objecten die gegevens bevatten. De hoes blokkeert alle inkomende en uitgaande signalen van het apparaat, waardoor toegang op afstand en controle door dieven wordt voorkomen. De Faraday-tas blokkeert ook elektromagnetische signalen om verlies van gegevens en corruptie te voorkomen.

  • Uitgerust met een kooi van Faraday die de signalen isoleert
  • Voorkomt RFID, NFC, Bluetooth, GPS/SatNav, 2.3- en 4G-netwerken en WiFi
  • Materiaal: PVC
  • Kleur: zwart
  • Afmetingen: 10 x 14 x 5

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.