sluit
Gebruik code ZONDAG25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

Dierenbescherming

Help asieldieren aan een nieuw thuis en doneer aan de Dierenbescherming

Kies optie

In een Notendop

  • Groupon verdubbelt de eerste € 1000 op de totale donaties

  • Doneer € 5, € 10, € 20, € 50 of € 100

  • Help de Dierenbescherming met de opvang van moeilijk plaatsbare dieren en steun de zoektocht naar hun nieuw thuis

  • De verzorging van een kat kost € 4 per dag, de verzorging van een hond € 7,50 per dag

  • Jaarlijks zitten er bijna 2.000 honden en katten langdurig in asielen

  • Één op de vijf dieren wacht langdurig (= langer dan drie maanden) op een nieuw baasje

Over deze deal

Jouw hond, kat of konijn mag dan wel fit en blij door het leven gaan dankzij jouw dagelijkse zorg, liefde en aandacht. Voor duizenden andere dieren is de situatie helaas anders: ze blijven lange tijd in asielen en vinden moeilijk onderdak bij een nieuw baasje. Met een donatie aan de Dierenbescherming help je deze dieren op weg naar een betere toekomst.

De situatie


De Dierenbescherming heeft in heel Nederland ruim 50 opvangcentra, waar allerlei dieren worden opgevangen, zoals katten en honden en knaagdieren. Jaarlijks blijven zo’n 2.000 honden en katten langdurig in asielen wachten op een nieuw baasje. Een goede verzorging van deze dieren brengt heel wat kosten met zich mee zoals eten, drinken, vaccinaties en andere medische zorgen. Ook moeten er voldoende speciale verblijfruimtes worden gebouwd om deze dieren zo goed mogelijk te kunnen opvangen en een nieuw thuis te geven. Zonder financiële bijdragen is dit alles niet mogelijk. Steun de Dierenbescherming daarom met een donatie.

Het project


Wat kan de Dierenbescherming met je geld doen? * Voor € 4 wordt één kat in het asiel een dag verzorgd * Voor € 7,5 wordt één hond in het asiel een dag verzorgd

Iedere kleine gift zorgt er dus voor dat je een dier écht helpt.

Verschillende katten, honden of konijnen zitten al veel te lang in de opvang omdat ze oud, schuw of onopvallend zijn of een handicap hebben. Andere vertonen gedragsproblemen door wat ze hebben meegemaakt bij een vorig baasje. Dat schrikt mogelijke nieuwe baasjes af om de dieren in huis te nemen. Voor de dieren zelf zorgt een lang asielverblijf dan weer voor een grotere kans op chronische stress. Met jouw hulp zet de Dierenbescherming zich in om deze moeilijk plaatsbare dieren naar een nieuw thuis te begeleiden.

De toekomstige baasjes van de dieren moeten natuurlijk wel over de juiste ‘skills’ beschikken om het dier in huis te nemen. Via ikzoekbaas.nl vind je een overzicht van dieren en hun bijzondere kenmerken, waarbij je kunt nagaan of jij de passende baas bent voor de schuwe kat Abu, het onopvallende konijn Furby of voor Cajun, de hond met een naar verleden. Dankzij jouw donatie voorkom je dierenleed en geef je deze kanjers een mooie toekomst.

De Dierenbescherming


De Dierenbescherming zet zich al bijna 150 jaar in voor dieren en hun welzijn. De organisatie is sinds het begin in 1864 uitgegroeid tot een vereniging met een achterban van ruim 200.000 leden, donateurs en vrijwilligers die actief zijn in alle regio’s van Nederland. De Dierenbescherming is financieel voor 100% afhankelijk van je gift. Ben je zelf op zoek naar een huisdier? Dan vind je op www.ikzoekbaas.nl misschien wel je nieuwe maatje.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: deze deal loopt t/m 22 juni 2014.
Aankoop: je kan zo vaak doneren als je wil
Donatie: je ontvangt je groupon via e-mail, dit is je bewijs van donatie. Je volledige donatie gaat rechtstreeks naar het project voor de opvang van moeilijk plaatsbare dieren van de Dierenbescherming. Groupon verdubbelt de eerste € 1.000 van het totale bedrag van alle donaties
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dierenbescherming