Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Kemphaanpad 2, Almere

Dierenpark Almere Jungle: entreeticket naar keuze met drankje en donatie

Kies optie

In een Notendop

Pak je verrekijker en je fototoestel en vind je weg in de deze Almeerse Jungle.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Entreeticket voor Dierenpark Almere Jungle
  • Geldig t/m 31 december 2019
  • Locatie: Kemphaanpad 2, 1358 AC Almere

Kies uit 4 opties

  • € 3 voor een entreeticket voor 1 persoon (waarde € 5,20)
  • € 4 voor een entreeticket voor 1 persoon + € 1 donatie (waarde € 6,20)

  • € 4,50 voor een entreeticket voor 1 persoon + drankje naar keuze (waarde € 7,50)
  • € 5,50 voor een entreeticket voor 1 persoon + drankje naar keuze + € 1 donatie (waarde € 8,50)

Verdwaal in de jungle van Almere. Kijk je ogen uit en spot de meer dan 300 dieren die zich schuilhouden in het park. Zo hebben ze hier vogels, zoogdieren, vissen, reptielen, insecten en ongewervelde dieren. Het park is ingedeeld in werelddelen, omdat ze bij het dierenpark veel werken met flora én natuurlijk omdat de dieren zo in een voor hun zo natuurlijk mogelijke omgeving kunnen verblijven.

Naast een drankje kan je ook een donatie toevoegen aan je groupon. Deze donatie van € 1 gaat naar het opvangen van dieren, uitbreiding van het park en dagbesteding. Want Dierenpark Almere Jungle is naast een stichting ook een dierenopvang. Het park is zelfs ooit begonnen als opvang en is later pas uitgegroeid tot het park wat het nu is. Groupon draagt graag een steentje bij, vandaar de mogelijkheid om te doneren.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019 op alle dagen van de week
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dierenpark Almere Jungle

Eigenlijk doet de naam Dierenpark Almere Jungle het park iets kort. Tuurlijk, het zit in Almere en als je er rondloopt heb je zeker het gevoel dat je in de jungle bent. En er zijn dieren in het park dus ja, het is een dierenpark. Maar het dierenpark is ooit begonnen als dierenopvang, een opvang die door de jaren heen flink is gegroeid en zich sinds 2016 officieel dierentuin mag noemen. In deze dierentuin werken naast professionele begeleiders, mensen met een fysieke, psychische en/of verstandelijke beperking die dankzij dagbesteding en re-integratie aan het werk kunnen in deze Nederlandse jungle. Inmiddels wonen er in deze jungle meer dan 300 dieren die grotendeels afkomstig zijn uit de opvang. Dierenpark Almere Jungle is dus eigenlijk een dierenopvang, dierentuin en sociale werkplaats ineen en dat is het benoemen meer dan waard. Ben jij nou meer van de planten? Dan klinkt het je vast als muziek in de oren dat botanische tuin ook nog aan het rijtje kan worden toegevoegd. Je vindt hier o.a. de Welwitschia mirabilis, een van de weinige planten die zo'n 2000 jaar kan overleven in de woestijn.