Geen nieuwe meldingen

Dierenpark Almere Jungle: entreeticket voor Jungle by Night 2019 Imaginarium

Dierenpark Almere Jungle

Tot 41% korting.
440+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Maak een anders-dan-anders ontdekkingstocht door de nachtelijke wereld van Dierenpark Almere Jungle.

Wat je krijgt

  • Entreeticket voor Jungle by Night 2019 Imaginarium in Dierenpark Almere Jungle
  • Geldig op zaterdag 5, 12, 19 & 26 oktober 2019
  • Locatie: Kemphaanpad 2, 1358 AC Almere
  • Van 19.00 - 22:00 uur

In de maand oktober kan je Dierenpark Almere Jungle op een heel andere manier ontdekken: elke zaterdag in oktober ben je namelijk ‘s avonds welkom van 7 tot 10 uur en dat betekent dat je de beestenboel eens op een heel andere manier dan overdag kan beleven. Wist je dat veel dieren in het donker superactief zijn? Ravottende wasberen, driftig etende stekelvarkens - je maakt het mee tijdens deze bijzondere avonduren in Almere. Aangezien dit event voor alle leeftijden geschikt is kan je ook gerust je kids meenemen. Vinden ze vast errug spannend.

Naast het reguliere entreeticket kan je er ook voor kiezen om een donatie toe te voegen aan je groupon. Deze donatie van € 1 gaat naar het opvangen van dieren, uitbreiding van het park en dagbesteding. Want Dierenpark Almere Jungle is naast een stichting ook een dierenopvang. Het park is zelfs ooit begonnen als opvang en is later pas uitgegroeid tot het park wat het nu is. Groupon draagt graag een steentje bij, vandaar de mogelijkheid om te doneren.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Jungle by Night 2019 Imaginarium op de door jou gekozen datum.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: niet nodig.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. De waarde van deze deal is gebaseerd op de kassaprijs. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dierenpark Almere Jungle

Eigenlijk doet de naam Dierenpark Almere Jungle het park iets kort. Tuurlijk, het zit in Almere en als je er rondloopt heb je zeker het gevoel dat je in de jungle bent. En er zijn dieren in het park dus ja, het is een dierenpark. Maar het dierenpark is ooit begonnen als dierenopvang, een opvang die door de jaren heen flink is gegroeid en zich sinds 2016 officieel dierentuin mag noemen. In deze dierentuin werken naast professionele begeleiders, mensen met een fysieke, psychische en/of verstandelijke beperking die dankzij dagbesteding en re-integratie aan het werk kunnen in deze Nederlandse jungle. Inmiddels wonen er in deze jungle meer dan 300 dieren die grotendeels afkomstig zijn uit de opvang. Dierenpark Almere Jungle is dus eigenlijk een dierenopvang, dierentuin en sociale werkplaats ineen en dat is het benoemen meer dan waard. Ben jij nou meer van de planten? Dan klinkt het je vast als muziek in de oren dat botanische tuin ook nog aan het rijtje kan worden toegevoegd. Je vindt hier o.a. de Welwitschia mirabilis, een van de weinige planten die zo'n 2000 jaar kan overleven in de woestijn.

Dierenpark Almere Jungle

Sightseeing of tour, Outdoor-avontuur & tocht, Dierentuin, Kinderactiviteiten