Geen nieuwe meldingen

Digitale bloeddrukmeter

Digitale bloeddrukmeter

€ 56,15
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze digitale bloeddrukmeter, handig voor het medische veld, is ook geschikt voor thuisgebruik voor volwassenen en ouderen.

Product-details

  • Makkelijk te dragen
  • Kwaliteitsproduct
  • Met een groot LCD-scherm, CE FC FDA-goedgekeurd
  • Dubbele meting: snelle meting van bloeddruk en hartslag, evenals de gemiddelde waarde, hoge nauwkeurigheid
  • Eenvoudige bediening: bij geen bewerking van 1 minuut wordt deze automatisch uitgeschakeld
  • Afmetingen: 95 x 115 x 58 mm

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.