Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Digitale infrarood voorhoofd-thermometer

Digitale infrarood voorhoofd-thermometer

€ 44,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Met deze digitale thermometer kun je niet alleen lichaamstemperatuur snel meten, maar ieder oppervlak waar het tegenaan gehouden wordt.

Product-details

  • Digitale infrarood voorhoofd-thermometer
  • Temperatuurbereik: Voor de voorhoofdtemperatuur: 32,0 - 43,0 ℃
  • Voor objectoppervlaktetemperatuur: 0 - 100 ℃
  • Deze digitale thermometer biedt twee temperatuuruitdrukkingen van Celsius en Fahrenheit, je kan willekeurig schakelen
  • Druk op de trekker, de temperatuur wordt onmiddellijk weergegeven, vergezeld van een pieptoon

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.