Geen nieuwe meldingen

Dikla Keshet Acupunctuur

Ceintuurbaan 27-29, Amsterdam

Ceintuurbaan: acupunctuur-en massagebehandeling naar keuze bij Dikla Keshet Acupunctuur in Amsterdam

Tot 65% korting.
50+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Bezoek Dikla en laat je een acupunctuurbehandeling aanraden die het beste bij je past, om klachten op te lossen.

Wat je krijgt

De deal

  • € 24,99 voor een acupunctuur-behandeling naar keuze (waarde € 72)

Keuze uit

  • TDP Lamp
  • Electro-acupunctuur
  • Acupressuur (incl. massage)
  • Combinatie van acupunctuur en acupressuur (incl. massage)
  • Auricular acupunctuur
  • Cupping
  • Moxibustion
  • Cosmetische acupunctuur

Acupunctuur is het bekendste onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en wordt ingezet om je lichaam en geest te stimuleren zichzelf te genezen. Uitgangspunt is dat er in ons lichaam onzichtbare banen (meridianen) lopen voor de doorvoer van levensenergie (Qi). Wanneer deze energiedoorvoer geblokkeerd is, kunnen organen en lichaamsfuncties worden aangetast en kunnen pijn, ongemakken en ziektes ontstaan.

Op uitgekiende plekken op je lichaam - die in verbinding staan met organen en andere lichaamsfuncties, zo leert deze behandelmethode – worden nauwgezet dunne naaldjes geplaatst. Doel is blokkades op te heffen, energie weer te laten stromen en je lijf en geest weer in balans te brengen zodat je je weer fitter en gezonder voelt en je natuurlijke weerstand vergroot wordt.

Acupunctuur kan een waardevol hulpmiddel zijn bij stress, allergie, menstruatieklachten, menopauze, vermoeidheid, rugklachten, nekklachten, depressie, hoofdpijn, hevige transpiratie, ademproblemen, stoppen met roken, vruchtbaarheidsproblemen en afvallen.

De werking van deze alternatieve behandel- of onderzoeksmethode, training of therapie is nog niet algemeen aanvaard wetenschappelijk bewezen. Deze deal biedt dan ook geen vervanging van reguliere gezondheidszorg, maar kan er wel een aanvulling of ondersteuning van zijn. Neem bij twijfel altijd contact op met je behandelend arts of specialist. En raadpleeg je zorgverzekeraar voor duidelijkheid over vergoedingen.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2019 op woensdag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via https://acupunctureinamsterdam.com/book-appointment/ o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dikla Keshet Acupunctuur

Dikla Keshet is een gecertificeerd acupuncturist die deze populaire vorm van traditionele Chinese geneeskunde al wat jaartjes onder de knie heeft. Na haar studie van 5 jaar waarin ze onder meer Traditional Chinese Medicine, Foundation of Western Medicine en Chinese Acupuncture heeft gevolgd heeft ze haar plekje gevonden aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. Een plekje waar ze diverse vormen van acupunctuur toepast. en gespecialiseerd is in electro-acupunctuur en behandeling van chronische pijn.