Dinner Train

Tot 38% korting.
Kies optie

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
This deal doesn't have any written reviews yet.

Wat je krijgt


Anders dan met een casinoavond hoef je in de Dinner Train niet met muntjes te betalen en niet van tafel te wisselen om in aanmerking te komen voor de jackpot, want die wordt gewoon onder je neus geschoven. Ga all-in voor een viergangendiner.

Kies uit 3 opties

  • € 129 voor een Dinner Train-experience - viergangendiner voor 2 personen (waarde € 198)
  • € 249 voor een Dinner Train-experience - viergangendiner voor 4 personen (waarde € 396)
  • € 369 voor een Dinner Train-experience - viergangendiner voor 6 personen (waarde € 594)

Spreek de Dinner Train-experience maar eens uit, het is een aardige mond vol. Wel toepasselijk, want dat is precies wat je de hele avond hebt. Als een ware filmster loop je op een avond om 19.00 uur via de rode loper de Dinner Train in. Daar krijg je een tafel toegewezen met je gezelschap en een mooi glas bubbels waarna de culinaire reis begint. Terwijl je geniet van een viergangendiner doorkruis je in zo’n drie uur tijd het Groene Hart van Nederland. Helemaal nagenieten doe je na het dessert met een kop koffie of thee.

Het ene moment aanschouw je de pracht van open grasvelden met grazende koeien, windmolens en ander natuurlijk schoon dat ons land kent. Terwijl je op je route ook langs de stedelijke omgevingen van Amsterdam, Den Haag, Leiden, Haarlem en Gouda komt. Het is een bijzondere ervaring waarin je op je smakelijke gemak kennis kan maken met al het moois dat Nederland te bieden heeft, zowel buiten als op je bord. Bekijk het menu maar eens en laat je verlokken door de samenstelling van het geheel.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 december 2018 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://dinnertrain.eu/tickets. Selecteer de gewenste datum en tijd en het aantal personen. Selecteer voor alle personen de dinerwensen (vis/vlees/vega). Selecteer voor alle personen het gewenste arrangement. Plaats dat in het winkelmandje en vul daarna je groupon-code in bij het veld promo-code. Alles wordt vanzelf verrekend.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Niet geldig i.c.m. andere acties. Vertrek is dagelijks om 19.00 uur vanaf Centraal Station Amsterdam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dinner Train


Als Nederlanders mogen we best trots zijn op ons kikkerlandje: we hebben immers uitgestrekte natuur, weilanden, bloemen, molens en grote steden, bruggen en dijken. En we hebben bijzondere gerechten van eigen bodem. Combineer dit alles en je krijgt de Dinner Train. Deze luxueuze trein vertrekt dagelijks - op tijd - vanaf Amsterdam Centraal en laat je op een unieke wijze naar het beste van ons thuisland kijken. Buiten, maar ook op je bord. Vergezeld door vrienden en/of familie en een uitgebreide lunch, high beer of diner reis je rond het Groene Hart, van Amsterdam via Den Haag naar Haarlem. Of baan je je een weg met de trein door het typische Nederlands landschap in Noord-Holland en scheer je over de allereerste spoorbaan tussen Haarlem en Amsterdam. Welke optie je ook kiest, je proost sowieso, terwijl je naar de molens, tulpen en grazende koeien kijkt, op het feit dat je je gelukkig mag prijzen in zo'n fijn land te leven.

Dinner Train

Restaurant, Frans restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.