Geen nieuwe meldingen

Stationsplein, Amsterdam

Dinner Train: brunch, lunch of high beer/wine vanaf 2 personen, in een luxe trein vanaf Amsterdam CS

Tot 42% korting.
Kies optie

In een Notendop

Geniet van een luxueuze lunch met soep, vleeswaren, yoghurt en meer of van 4 glazen speciaalbier/wijn met kaas en warme en koude hapjes.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Relevante beoordelingen

Wat je krijgt

Net als een proost wordt een groet gezien als een geritualiseerd gebaar met een hand of een woord om sociaal contact op gang te brengen, vandaar de dubbelzinnige benaming “Hi Bier”. Heet vier (proef)drankjes welkom en klink op het leven in de Dinner Train.

Kies uit 9 opties

  • € 59,99 voor een Dinner Train-experience - lunch voor 2 personen (waarde € 98)
  • € 114,99 voor een Dinner Train-experience - lunch voor 4 personen (waarde € 196)
  • € 169,99 voor een Dinner Train-experience - lunch voor 6 personen (waarde € 294)

  • € 59,99 voor een Dinner Train-experience - high wine/beer voor 2 personen (waarde € 98)
  • € 114,99 voor een Dinner Train-experience - high wine/beer voor 4 personen (waarde € 196)
  • € 169,99 voor een Dinner Train-experience - high wine/beer voor 6 personen (waarde € 294)

  • € 59,99 voor een Dinner Train-experience - brunch voor 2 personen (waarde € 98)
  • € 114,99 voor een Dinner Train-experience - brunch voor 4 personen (waarde € 196)
  • € 169,99 voor een Dinner Train-experience - brunch voor 6 personen (waarde € 294)

NS-station Amsterdam Centraal is het startpunt voor deze bijzondere treinbeleving. Afhankelijk van de gekozen optie stap je in de morgen, middag of namiddag in voor een avontuur van een kleine twee uur. Terwijl je geniet van het eten en een goed gesprek reis je door het Nederlandse landschap en zie je al rijdende waar de producten uit je gerechtjes zoal vandaan komen. En het team van de Dinner Train staat tijdens je reis altijd klaar om bijvoorbeeld je glas bij te vullen of je te voorzien van de nodige informatie over de route, om de ervaring zo compleet mogelijk te maken.

Beschrijving brunch/lunch:

De brunch en lunch bestaan uit een kop soep en diverse vleeswaren en kazen, yoghurt met granola, poffertjes en versgebakken brood, dat allemaal vers bereid wordt in de keuken van de trein. En bij een stevige brunch/lunch hoort ook wat te drinken. Daarom zijn een kop koffie, kop thee en een glas jus d’orange inbegrepen. Omdat de reis door de mooie natuur van Nederland gaat en de lunch in het teken staat van Nederlandse specialiteiten, wordt de reis afgerond met enkele eetbare verrassingen van eigen bodem.

Duur: 1,5 - 2 uur
Brunch: opstappen op Amsterdam Centraal om 11.00 uur
Lunch: opstappen op Amsterdam Centraal om 13.00 uur

Beschrijving high beer/wine:

Terwijl je met de trein door het Nederlandse landschap reist, worden er met dit arrangement vier kazen van Hollandse bodem geserveerd. Naast dit bekende zuivelproduct wordt er een variatie aan Nederlandse hapjes op tafel gezet. Dit alles wordt gecombineerd met vier proefglazen wijn naar keuze of (speciaal)bier uit het ruime assortiment van Heineken.

Duur: 1,5 - 2 uur
High beer/wine: opstappen op Amsterdam Centraal om 15.00 of 17.00 uur

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 september 2018 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren online via http://dinnertrain.eu/tickets. Selecteer de gewenste datum en tijd en het aantal personen. Selecteer voor alle personen het aangekochte arrangement (lunch, brunch of high beer/wine). Plaats in het mandje en vul daarna je groupon-code in bij het veld promo-code. Alles wordt vanzelf verrekend.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Vertrek is dagelijks: brunch om 11.00 uur, lunch om 13.00 uur en high beer/wine om 15.00 en 17.00 uur vanaf Centraal Station Amsterdam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dinner Train

Als Nederlanders mogen we best trots zijn op ons kikkerlandje: we hebben immers uitgestrekte natuur, weilanden, bloemen, molens en grote steden, bruggen en dijken. En we hebben bijzondere gerechten van eigen bodem. Combineer dit alles en je krijgt de Dinner Train. Deze luxueuze trein vertrekt dagelijks - op tijd - vanaf Amsterdam Centraal en laat je op een unieke wijze naar het beste van ons thuisland kijken. Buiten, maar ook op je bord. Vergezeld door vrienden en/of familie en een uitgebreide lunch, high beer of diner reis je rond het Groene Hart, van Amsterdam via Den Haag naar Haarlem. Of baan je je een weg met de trein door het typische Nederlands landschap in Noord-Holland en scheer je over de allereerste spoorbaan tussen Haarlem en Amsterdam. Welke optie je ook kiest, je proost sowieso, terwijl je naar de molens, tulpen en grazende koeien kijkt, op het feit dat je je gelukkig mag prijzen in zo'n fijn land te leven.

Dinner Train

Restaurant