Geen nieuwe meldingen

Willemsvaart 16, Zwolle

Manicure en/of pedicure inclusief gellak en nagelverharder bij Diva's Beauty Boutique in Zwolle

Kies optie
Tot -5% korting, max. € 50
Promotiecode GELUK30. Eindigt 13-4.
Code toepassen
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Je handen of voeten, of allebei, zien er weer tiptop uit na een uitgebreide mani/pedi met kers op de taart een laag gellak met verharder.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Manicure en/of pedicure
  • Inclusief gellak en nagelverharder, voor langer resultaat
  • Ga lekker zitten en laat specialisten het werk doen
  • Om de salon uit te lopen met frisse handen en/of voeten

Wat je moet weten

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren. Verplicht online reserveren op https://divasbeautyboutique.nl/afspraak-maken/ o.v.v. je grouponcode. Geldig op dinsdag en donderdag t/m zondag Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau Geldig t/m 31/05/2021

Over Diva's Beauty Boutique

Aan de rand van de binnenstad van Zwolle vind je Diva's Beauty Boutique. Deze salon is je one-stop-shop voor verschillende schoonheidsbehandelingen. De Massage Boutique, Beauty Boutique en Wax Boutique zijn namelijk allemaal onderdeel van de salon. Zoals de namen al verklappen kan je hier terecht voor een massage of gezichtsbehandeling en ook met ongewenste haartjes weten ze hier wel raad. Waar je ook voor komt, de behandeling wordt sowieso op jouw wensen afgestemd en de schoonheidsprofessionals nemen de tijd voor je.