Geen nieuwe meldingen

Diverse ringen

Diverse ringen

Tot 85% korting.
€ 34,74
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze ringen kunnen elke vrouwelijke outfit compleet maken met een vleugje elegantie.

Product-details

Kristallen hartvormige ring in het roze, blauw of transparant

 • De ring is gemaakt van een 10 x 10 mm hartvormig zirkonia-kristal (roze, blauw of transparant), compleet met 15 kubieke zirkonia-kristallen van 1 mm aan de zijkanten van het hart. De ring wordt geleverd met een ringdoos.

Transparante zirkonia-kristalring

 • De set dubbele ringen bevat een ring met een transparant zirkonia-kristal van 5 mm en zes zirkonia-kristallen van 2 mm en een tweede ring die overeenkomt met tien zirkonen van 2 mm. Ideaal voor alle gelegenheden. De ringen zijn even groot en kunnen samen of afzonderlijk worden gedragen. Het product wordt geleverd met een ringdoos.

Blauwe solitaire kristallen ring

 • De ring bestaat uit een blauw zirkonia-kristal van 8 mm. Het wordt aangevuld met zes heldere 1,5 mm zirkonia-kristallen aan elke zijde van de hoofdsteen. De ring wordt geleverd met een ringdoos.

Ring met 3 transparante kristallen en roos

 • Deze prachtige roze of transparante zirkonia-kristallen ring is gemaakt met een 10 mm ronde edelsteen en wordt aangevuld met twee 5 mm roze of transparante zirkonia-kristallen. De ring wordt geleverd met een ringdoos.

Engelen hart

 • De ring is gemaakt van een hartvormig zirkonia-kristal van 10 x 10 mm en twee rechthoekige zirkonia-kristallen aan de zijkanten van het hart. De ring wordt geleverd met een ringdoos.

Transparante halo-ring

 • De ring bestaat uit een zirkonia-kristal van 8 mm en 46 kristallen van zirkonia van 1,5 mm aan de zijkanten. De ring wordt geleverd met een ringdoos.

Ring: transparant blauwe rechthoek

 • De ring bestaat uit een zirconia-kristal van 7 mm x 9 mm en 4 zirconia-kristallen van 2,25 mm aan de zijkanten. De ring wordt geleverd met een ringdoos.

Ring met kristallen

 • Ring 37 Crystals Cluster, de ring wordt geleverd met een ringdoos. De grootte van de kristallen varieert van 3,75 tot 2,5 mm

Groene kristallen ring

 • De ring bestaat uit een zirkonium kristal van 7 x 8 mm en 38 zirkonia-kristallen van 1,1 mm aan de zijkanten. De ring wordt geleverd met een ringdoos.

Opaaleffectring

 • De ring heeft een kristal van 10 mm. De ring wordt geleverd met een ringdoos.

Zwarte kleurenring met helder kristal

 • De ring bestaat uit een kristal van 7 mm en 6 zirkonia-kristallen van 1,5 mm aan de zijkanten. De ring wordt geleverd met een ringdoos.

Zwarte kleurenring

 • De eerste ring heeft een 6 x 6 mm blauw kristalhart en 6 heldere 1,5 mm zirkonia-kristallen aan de zijkanten. De tweede ring bestaat uit 10 blauwe kristallen en 1,5 mm heldere kristallen. De ringen worden geleverd met een ringdoos.

 • Basismateriaal: koper

maat grootte (mm)
K 15,9
M 16,7
P 17,9
R 18,7

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.