Geen nieuwe meldingen

Dj School Breda

Grenssteen 27, Breda

DJ-kinderfeestje voor 6 tot 12 kinderen bij DJ School Breda

Kies optie

In een Notendop

Tijdens dit kinderfeestje krijgen de kinderen de kans om kennis te maken met de wereld van de DJ’s en de muziek die daarbij hoort.

Over deze deal

Kies uit 4 opties

  • € 54,99 voor een kinderfeestje voor 6 kinderen (waarde € 111)
  • € 69,99 voor een kinderfeestje voor 8 kinderen (waarde € 148)
  • € 84,99 voor een kinderfeestje voor 10 kinderen (waarde € 185)
  • € 99,99 voor een kinderfeestje voor 12 kinderen (waarde € 222)

Tijdens dit spectaculaire kinderfeestje krijgen de kinderen de kans om kennis te maken met de wereld van de DJ’s en de muziek die daarbij hoort. Spelenderwijs wordt de kinderen uitgelegd hoe de knoppen werken. Ook leren ze om beurten een plaat te kiezen en de nummers in elkaar laten overlopen.

De kinderen worden ontvangen met drinken en krijgen een korte uitleg over muziek en het vak DJ. Daarna gaan ze het zelf beleven en muziek maken. Na afloop krijgen ze een aardigheidje mee naar huis. Het feestje duurt 60 minuten.

Als cadeau voor de jarige kan je voor € 35 een cadeaubon aanschaffen voor een introductieles van 45 minuten. Deze les kan meteen ingepland worden.

DJ School Breda

Volgens DJ School Breda is DJ worden “zo veel meer dan op een play-knop drukken.” Door middel van een introductieles of een workshop maak je kennis met de wondere wereld van het (digitaal) mixen, produceren, DJ apparatuur aansluiten en bedienen en kan je programma’s leren begrijpen en gebruiken zoals Virtual DJ en Traktor. Tijdens de lessen maak je gebruik van producten die veel worden gebruikt door professionele DJ’s. Ga met je vrienden, tijdens een kinderfeestje of kom langs tijdens je vrijgezellenfeest. Ook goed om te weten: DJ School Breda biedt ook een ophaal/breng service vanaf het station in Breda.

Fine Print

Geldigheid: 12 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag met aanvang tussen 15.00 en 16.30 uur of zaterdag met aanvang tussen 15.00 en 16.30 uur.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 076 750 5739, o.v.v. Groupon.
Meer info: deelname is mogelijk vanaf 9 jaar. Het feestje duurt 60 minuten. Overige dagen reserveren in overleg mogelijk. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dj School Breda