Geen nieuwe meldingen

D'Juice House

Tot 10x verse sapjes of smoothies van 350 ml naar keuze afhalen bij D'Juice House in hartje Amsterdam

Tot 49% korting.
Kies optie

In een Notendop

Vers van de pers: 1, 2, 5 of 10 maal een sapje of smoothie, als Supercado of Viagra Miracle, voor een gezonde snack-break in je dag.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Net als fruit kan een verhaal veel pit bevatten, erg sappig zijn en moet je opletten dat je mond niet openvalt van genot. Geniet van de sapjes en smoothies die goed te boek staan bij D’Juice.

Kies uit 4 opties

  • € 2,99 voor 1x een sapje of smoothie van 350 ml naar keuze (waarde € 5,95)
  • € 5,99 voor 2x een sapje of smoothie van 350 ml naar keuze (waarde € 11,90)
  • € 14,99 voor 5x een sapje of smoothie van 350 ml naar keuze (waarde € 29,75)
  • € 29,99 voor 10x een sapje of smoothie van 350 ml naar keuze (waarde € 59,50)

Met deze smoothie deal bij D’Juice kan je je lichaam van wat gezonde brandstof voorzien. Eenmaal, maar zelfs tot tien keer kan je hier binnenwandelen om een sapje of smoothie van de menukaart te kiezen. Het opgewekte personeel gaat direct voor je aan de slag en mixt in een handomdraai bijvoorbeeld een Kick-Starter - met appel, wortel, grapefruit en gember - of Supercado - met avocado, banaan en vanillesoja - in je drinkbeker, waarvan het streepje zegt: 350 ml. Door je strippenkaart kom je eenvoudig op een later moment terug om je vitaminebehoefte opnieuw aan te vullen.

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: niet nodig. Je groupon wordt bij aankomst ingewisseld voor een strippenkaart.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over D'Juice House

Bij D'Juice House in het centrum van de hoofdstad hebben ze alles wat je 'groene' hartje begeert. Van verse smoothies tot gezonde sandwiches en versgeperste sapjes tot 'superfood' en salades. Zo geef je je lichaam een, al dan niet nodige, boost in de ochtend, middag of avond, en in het weekend, maar ook gedurende werkweek, want bij D'Juice kan je alle dagen van de week de deur van Heiligeweg 10 platlopen voor de broodnodige vitaminen en mineralen. Net als voor een opbeurende kop koffie, zoals de (vegan) latte specials - Green Matcha, Beetroot Cacao en Turmeric, of de wat meer 'standaard' soorten. Deze feel-good-producten maken iedereen blij die zich ook maar een beetje bekom(kom)mert om zijn lichaam. Jij blij, dus ook de mensen van D'Juice blij, want dat is immers de missie van deze sapjesbar.

D'Juice House

Café of traktatie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.