Categorieën
Geen nieuwe meldingen

Dnatraining.nl

4 locaties

10-rittenkaart voor bootcampen, naar keuze met voedingsadvies bij Dnatraining

Kies optie

In een Notendop

Train een uur lang afwisselend en doelgericht met een groep in de buitenlucht onder leiding van een gediplomeerde en ervaren trainer.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een 10-rittenkaart voor bootcamp (waarde € 79)
  • € 79,99 voor een 10-rittenkaart voor bootcamp met voedingsadvies (waarde € 228,95)

Tijdens de bootcamps in Amsterdam (Vondelpark), Haarlem (Haarlemmerhout)en Hoofddorp (Toolenburgerplas/Long Island en Haarlemmermeerse bos/Papa’s BeachHouse) komen diverse uitdagende oefeningen zoals springen, lopen, opdrukken, oefeningen met kleine gewichten, TRX en springtouw aan bod. Je conditie en je kracht worden per keer ongeveer een uur op de proef gesteld. De man die de les leidt, is sport- en voedingsexpert Roy de Vet. Hij heeft ruim 14 jaar ervaring als personal trainer en voedingscoach, dus je weet dat je bij hem goed zit. Zowel beginners als gevorderden kunnen meedoen. De oefeningen kunnen namelijk per persoon worden aangepast, zodat je altijd op je eigen niveau traint.

Kies je voor optie 2 dan krijg je ook nog een voedingsadvies. Hiervoor is een analyse nodig. Mensen reageren verschillend op sport en voeding, dat heeft met je genetische aanleg te maken. Er is dus niet één voedingspatroon dat voor iedereen werkt. Laat je adviseren welke voeding het beste bij je past, zodat je nog beter je doelen kan behalen.

dnatraining.nl

Wil je serieus sporten of trainen, afvallen, sterker worden of andere doelen behalen zoals stressvermindering? Sporten hoeft niet in je DNA te zitten om deze doelen te bereiken. Klop bij dnatraining.nl aan voor een persoonlijke vrijblijvende intake om de mogelijkheden te onderzoeken. Ze kijken graag naar welke training of voeding het best past bij jou. Zowel voor personal training en bootcamplessen als voor gedegen voedingsadvies kan je hier terecht.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon binnen 6 maanden na aankoop, deze is na inwisseling 6 maanden geldig op maandag t/m donderdag en zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0624 867 506 óf via e-mail op info@dnatraining.nl o.v.v. Groupon.
Meer info: alleen geldig voor nieuwe leden. onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dnatraining.nl