Geen nieuwe meldingen

Hugo de Vrieslaan 3, Amsterdam

1-5 ontspanningsmassages van 60 minuten voor vrouwen bij Doctorsculpt in Amsterdam-Oost

Kies optie
Tot -5% korting, max. € 20
Promotiecode DOE30. Eindigt 11-4.
Code toepassen
Meer dan 200 bekeken vandaag, dus handel nu!
Deze onderneming is geopend en onderneemt stappen om je gezondheid te beschermen door alle toepasselijke wet- en regelgeving over COVID-19-veiligheid te volgen.

In een Notendop

Laat het dagelijks leven even los op de massagetafel en laat het aan de professional over om lichaam en geest tot ontspanning te brengen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
S
SitaTOP REVIEWER
10 beoordelingen6 beoordelingen
3 dagen geleden
De massage was heel fijn. Wat vervelend was, ik zat te wachten bij Hugo de Vrieslaan, terwijl ze verhuisd zijn naar Middenweg, dit ging jammer genoeg van mijn tijd af, verloren tijd.
J
joka
2 beoordelingen2 beoordelingen
maart 27, 2021
Geweldig! 1 van de beste massages die ik heb gehad!
M
Manal
1 beoordelingen1 beoordelingen
maart 11, 2021
Ik ben super tevreden over de ontspanningsmassage die ik heb kunnen krijgen. Top service! Een hele aardige dame die mij hierbij heeft geholpen. Binnenkort zal ik zeker weer langs gaan voor een nieuwe afspraak! :)

Over deze deal

  • 1, 3 of 5 ontspanningsmassages van 60 minuten
  • Alleen geldig voor vrouwen
  • Het betreft een klassieke massage van het hele lichaam
  • Neem plaats op de massagetafel en droom rustig weg
  • Om plaats te maken voor een relaxte state of mind
  • En een ontspannend gevoel van top tot teen

Deze massage wordt uitgevoerd in een veilige omgeving en is uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Wat je moet weten

Minimaal 24 uur van tevoren annuleren. Niet geldig op feestdagen. Vanaf het moment van aankoop 6 maanden geldig. Alle behandelingen moeten binnen deze geldigheid worden opgemaakt. Geldig van maandag t/m zaterdag. Reserveer telefonisch of via WhatsApp op 0645 540 307 of via e-mail op info@doctorsculpt.nl, o.v.v. Groupon. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau

Over Doctorsculpt

Bij Doctorsculpt in Amsterdam-Oost zit je goed voor diverse behandelingen in het thema lekker-in-je-vel-zitten. Ze zijn hier namelijk gespecialiseerd in niet-invasieve bodysculpting-behandelingen. Denk aan bindweefsel-massages, vet bevriezen met cryolipolyse en cellulite-behandelingen bestaande uit massage en de wisselwerking tussen warmte en kou. Ook kan je door Doctorsculpt de huid in je gezicht laten opfrissen met een gezichtsbehandeling of lichaam en geest in relaxte staat laten brengen met een ontspanningsmassage. De missie is je gezond en prettig te laten voelen in je lichaam. Doctorsculpt wordt gerund door vrouwen en behandelt enkel vrouwen.