Geen nieuwe meldingen

Sloterweg 303, Badhoevedorp

Fillers voor een zone naar keuze bij Docveer Clinic in Badhoevedorp

Kies optie

In een Notendop

Kies voor het laten behandelen van je mondhoek, het volume van de lippen, rimpels boven je lip en je neus-lippenlijn met hyalorunzuur.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 179 voor fillers voor 1 zone (waarde € 300)
  • € 359 voor fillers voor 2 zones (waarde € 600)
  • € 539 voor fillers voor 3 zones (waarde € 900)

De specialisten van Docveer maken voor deze behandeling gebruik van de filler hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature in de huid voorkomt waardoor de kans op een allergische reactie klein is. Fillers hebben tot doel kleine tot middelgrote rimpels te laten verdwijnen. Per zone wordt 1 milliliter aan fillers gebruikt. Je kan kiezen uit de volgende zones:

  • Mondhoek
  • Volume van de lippen
  • Rimpels bovenlip
  • Neus-lippenlijn

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via https://gr.pn/2ILo7ld.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: per zone wordt 1 mililiter fillers gebruikt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Docveer Clinic

In de missie van deze kliniek in Badhoevedorp staan uit kwaliteit, veiligheid, professionaliteit en persoonlijke aandacht centraal. Fraaie uitgangspunten natuurlijk, maar pas als ze tot een fraai eindresultaat leiden worden hun cliënten daar wijzer van. En dat is precies wat de wijze mannen en vrouwen van Docveer zich dagelijks met al hun kennis, kunde, flair en bezieling onvermoeibaar voor inzetten. Docveer Clinic zoek je op voor behandelingen zoals haarimplantatie, fillers en het laten zetten van permanente make-up. De specialisten leggen je stap voor stap uit hoe die behandeling in hun werk gaan, van intake tot nazorg, en ze zorgen ervoor dat jij je zo veel als mogelijk op je gemak voelt.