Geen nieuwe meldingen

Dolfinarium

Dolfinarium: beleef een spetterende dag in het bekende waterpark met zeezoogdieren én diverse waterattracties

Tot 42% korting.
1.000+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Ontdek het park en maak kennis met de meest bijzondere bewoners van de zee en woon één van de vele zeedierenvoorstellingen bij.

Wat je krijgt

Dolfijnen nemen je mee op wereldreis tijdens een spetterende voorstelling, bulderende zeeleeuwen spatten je nat, kolossale walrussen komen je bekijken als je met je neus tegen de glaswand staat en roggen laten zich zelfs door je kietelen. Kom samen een dag lang lekker spelen, ontdekken, verwonderen en genieten bij het Dolfinarium.

De deal

  • € 16,95 voor een Dolfinarium entreeticket - 1 persoon (waarde € 29,50)

In het Dolfinarium vind je een uitgelezen vakantiebelevenis voor jong en oud. De bijzondere zeezoogdieren die er wonen trakteren je op spektakel tijdens een van de vele en voorstellingen: zo is er Aqua Bella, waarin de dolfijnen je meenemen op wereldreis in hun eigen onderwaterwereld. Ze laten je op een leerrijke manier ervaren wat de gevolgen zijn van de vervuiling van oceanen voor hen en andere zee(zoog)dieren. Dat levert een spectaculaire en ontroerende voorstelling op die je gegarandeerd lang bij zal blijven. De voorstelling werd uitgeroepen tot beste van de wereld in 2013.

Maar het Dolfinarium is meer dan een verzameling voorstellingen. Het is dé plek in Nederland waar je dolfijnen, walrussen en stellerzeeleeuwen in het echt kunt bewonderen. Maar ook andere dieren van de Noordzee kan je van dichtbij zien. Zeebaarzen, goudbrasems, diklipharders, driedoornige stekelbaarzen, gevlekte lipvissen, regenboogforellen, schollen, tarbots, strandkrabben, zeekreeften en haaien… In het Roggenrif mag je roggen en haaien zelfs aaien.

Nieuw is de attractie Waterpret, een waterspeeltuin vol glijbanen waar de kleintjes op hoge snelheid naar beneden het water in kunnen plonzen. Voor de allerkleinsten is er een speciale mini-glijbaan en een kinderbadje. Naast het zwembad is er een ligweide met terras. Vergeet je zwemspullen niet!

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig als entreeticket voor Het Dolfinarium op een datum vanaf het moment van aankoop t/m 27 oktober 2019. Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur, in juli en augustus tot 18.00 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is je entreebewijs.
Meer info: kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dolfinarium

Het Dolfinarium in Harderwijk bestaat alweer meer dan vijftig jaar en is uitgegroeid tot het grootste zeezoogdierenpark van Europa. In het Dolfinarium leven tuimelaardolfijnen, zeeleeuwen, walrussen, zeehonden, bruinvissen (ook wel de Nederlandse dolfijn genoemd) en duizenden vissen. Gasten, en vooral kinderen, leren deze dieren op een leuke, laagdrempelige, maar ook inhoudelijke manier écht kennen. De dieren in het Dolfinarium zijn daarmee de ambassadeurs van hun soortgenoten en van de zee.

Dolfinarium

Kinderactiviteiten, Pretpark, Tickets & Evenementen, Gezin, Gezinsattractie
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.