Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Strandgaperweg 30, Biddinghuizen

9-holes golfen voor beginners incl. koffie/thee en gebak bij Dorhout Mees in Biddinghuizen

Kies optie

In een Notendop

Speel zonder GVB/handicap 9-holes op de groene baan en sla al swingend je vrienden of familie figuurlijk in de put.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
J
Johan
1 beoordelingen1 beoordelingen
oktober 17, 2020
Prima service
H
Harry
2 beoordelingen2 beoordelingen
juli 6, 2020
top

Over deze deal

Beschikbaarheid Reserveren

Het openbaar vervoer in onze hoofdstad is net als een golfbaan: volledig ‘groen’ en je bent nergens zonder GVB. Vind aansluiting met 9-holes voor beginners bij Dorhout Mees.

Kies uit 3 opties

  • € 9,99 voor golfen voor beginners incl. koffie/thee en appelgebak voor 1 persoon (waarde € 22,50)
  • € 19,99 voor golfen voor beginners incl. koffie/thee en appelgebak voor 2 personen (waarde € 45)
  • € 39,99 voor golfen voor beginners incl. koffie/thee en appelgebak voor 4 personen (waarde € 90)

Voor deze golfdeal gelden geen beperkingen. Sterker nog: juist zónder handicap mag je toetreden tot de 9-holes om te proberen het baanrecord aan flarden te slaan. Let wel: het record en gelieve niet de ‘tee’. De wat minder begaafde golfer kan zo op laagdrempelige wijze proberen zijn niveau enigszins op te krikken en proberen het (bal)gevoel en de klasse van de elite te simuleren. Mocht je heel ambitieus al eens eigen materiaal hebben gekocht dan kan je dit gerust meebrengen. Maar voor het gros van de spelers ligt er een set clubs klaar, die tegen een meerprijs van € 10 per persoon ter plaatse te huren zijn. Wanneer de ronde erop zit, en het zat niet mee, dan kan je altijd nog met een welverdiende kop koffie of thee met appelgebak je slag slaan.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week van 07.00 - tot 22.00 uur.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 24 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: materiaalhuur mogelijk voor €10 p.p. Geen GVB vereist. Het dragen van sportschoenen is verplicht. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dorhout Mees

Dorhout Mees is een grootse accommodatie gelegen in het hart van Nederland in Biddinghuizen - dicht bij de Randstad én direct grenzend aan de Veluwe en de noordelijke provincies. Bedrijfsleven, groepen en individuele gasten voelen zich er thuis vanwege een aantrekkelijke combinatie van business en pleasure. Ze bieden er een veelheid aan activiteiten aan voor groepen tot ongeveer 750 mensen. Denk aan schiet-, golf- en adventure-activiteiten.

Er zijn zalen voor 5 tot circa 900 personen voor vergaderingen, trainingen, workshops, seminars en presentaties. Er is een uitgebreide 36-holes A-status lussencourse voor spelers in het bezit van GVB, een 9-holes Oranje-baan voor spelers met baanpermissie, een 18-holes Pitch&Putt par3-baan en een overdekte driving range. Je kan er bovendien 4WD terreinrijden en je uitleven op het quadparcours en de hindernisbanen of je gaat er abseilen en toggelen van de hoge toren. Je geniet er bovendien van een bijzonder en uitgebreid buffet of diner in het restaurant en een overnachting in het luxueuze hotel.