Geen nieuwe meldingen

Hydrabright Lightening Care dag en nacht met vitamine C en hyaluronzuur

Dag en nacht moisturiser

€ 122,45
Uitverkocht

In een Notendop

Deze set is bedoeld om de huid diep te hydrateren en een meer uniforme en stralende teint te geven

Product-details

  • Voor ongelijke huidtinten, zon en ouder wordende vlekken en vochtarme huid
  • Inhoud: 50 ml.
  • Hoe te gebruiken: breng de vochtinbrengende dag product ter grootte van een erwt op het gezicht, hals en nek in de ochtend eerst schoonmaken. Doe hetzelfde met de nachtcrème na het grondig reinigen van de huid.

Belangrijkste ingrediënten:

  • Vitamine C/ascorbinezuur is een van de vormen van vitamine C. Het is een antioxidant die werkt om het verschijnen van tekenen van veroudering, zoals pigmentatie tegen te gaan.

  • Hyaluronzuur wordt van nature in de huid aangetroffen, in de loop van de tijd vertraagt ​​de natuurlijke productie van hyaluronzuur door het lichaam. Hyaluronzuur is een belangrijk element dat de huid een stuiterig en jeugdig uiterlijk geeft, omdat het helpt het water vast te houden. Hyaluronzuur wordt natriumhyaluronaat genoemd. Het is een kleiner hyaluronzuur dat in staat is om diepere huid binnen te dringen en te hydrateren dan normaal hyaluronzuur.

Moisturiser - dag

Aqua (water), glyceryl stearaat, glyceryl stearaat citraat, ureum, isoamyl cocoaat, propyleenglycol, octylacrylate ethylacetaat dioprylyle, glycol, capryl / caprinezuur Trigiride, squalaan, Cyclopentasiloxane, Butyl Methoxydib, natrium Albal, natrium hyaluron, Prideus Amor zuur, dinatrium EDTA, Laureth-7, lactis lipide A, Ceramide 3, extract van Rosmarinus Ocinalis, zaadolie Helianthus annuus, goud (nano), fenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, methylparaben, butylparaben

Moisturiser - nacht

Aqua (water), glycerol, boter Butyrospermum parkii (shea butter), ureum, palmpitolie Argania Spinosa, propyleenglycol, céarylique alcohol, glyceryl stearaat, capryl / caprinezuur agar, gelatine, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Gold (nano ), natriumhyaluronaat, vitamine C, lactis lipide A, Ceramide 3, extract van Rosmarinus officinalis, acrylaat soda, BHA, fenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, methylparabeen, butylparabeen, ethylparabeen, propylparabeen, parfum.

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.