Geen nieuwe meldingen

Reinigend gezichtsmasker van het merk Dr. Rashel

Dr Rashel gezichtsmasker

10+ gekocht
€ 29,99
€ 5,99
80% korting
Deal eindigt over20:31:52

In een Notendop

De gezichtsmaskers van Dr Rashel zijn bedoeld om de esthetiek van de huid te verbeteren door puistjes, acne en mee-eters te verminderen.

Product-details

 • Merk: Dr Rashel
 • Reinigingsmasker voor het gezicht
 • 2 varianten:
  • Milk and Honey 120 ml.
  • Gold Collagen 80 ml.

Masker Milk and Honey 120 ml.

 • Ontworpen om de poriën open te maken, de huid stevig en glad te maken, en om acne, acnelittekens, roodheid en puistjes te verminderen
 • Ingrediënten: Aquapolyvinyl, alcohol, glycerine, propyleen, glycol, natrium, alginaat, sulfaat, natrium, hyaluronaat, mononatriumcitraat, lactobacillus / aloë barbadensis, fermentfiltraat, methylisothiazolinione, superoxide dismutase, soja, palmitaat acetyl tetrapeptide & 5 tocoferol

Masker Gold Collagen 80 ml.

 • Streeft ernaar de natuurlijke schoonheid van de huid voller te maken met collageen
 • Ingrediënten: Aqua, kaolien, talk, aluminiummagnesium, silicaat, propyleenglycol, glycerine, houtskoolpoeder, diazolidinylureum, parfum, cucumis, fruitextract, anthemis, Nobilis-bloemextract (kamille) , Rosmarinus Officinalis (rozemarijn) bladextract, zeezout extract, menthol, Lodopr-opynyl, butylcorbamaat, alfa-arbutine, Aloë Barebadensis bladsap, gouden collageen

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.