Geen nieuwe meldingen

1 of 2 draaibare autohouders van Rolson voor iPad en andere tablets

Draaibare iPad-autohouder

€ 21,15
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Het speciale ontwerp zorgt ervoor dat de beugel niet wordt beschadigd door ventilatie terwijl het een iPad op zijn plaats houdt.

Product-details

  • Speciaal ontwerp zorgt ervoor dat de beugel niet wordt beschadigd door ventilatie, terwijl het de iPad op zijn plaats houdt
  • 360° draaibaar in portret en landschap, terwijl alle knoppen en poorten volledig toegankelijk zijn
  • Krachtige ondersteuning met zij-invoer technologie en quick release-functie, eenvoudige installatie zonder gereedschap
  • Het hecht aan de achterkant van een hoofdsteun en is ideaal voor kinderen die met de auto reizen
  • Afmetingen: 22,5 x 21,5 x 6 cm
  • Materiaal: kunststof

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,49 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.