Geen nieuwe meldingen

Damstraat: Pekingeend voor 2 tot 6 personen bij Dragon City

Beperkte tijd beschikbaar!
90+ bekeken vandaag
Kies optie
NieuwReserveer nu een tafel of later

In een Notendop

Krijg een halve Pekingeend per persoon geserveerd, met daarbij hoi sin saus en een Chinese pannenkoek gevuld met lekkers.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Beschikbaarheid Reserveren

Een vreemde eend in de bijt valt vaak buiten de boot, maar een lekkere eend in de bijt valt zeer in de smaak. Zet je tanden in een smaakvolle lunch of diner bij Dragon City.

Kies uit 3 opties

  • € 22,50 voor pekingeend voor 2 personen (waarde € 39)
  • € 43,50 voor pekingeend voor 4 personen (waarde € 78)
  • € 64,50 voor pekingeend voor 6 personen (waarde € 117)

Voor, na of tijdens een dagje Amsterdam schuif je aan bij dit sfeervolle restaurant om de hoek bij de Dam. Je kan voor deze deal zowel in de middag als in de avond terecht. Per persoon krijg je een halve Pekingeend, geserveerd met Hoi Sin saus, witte rijst en een typisch Chinese pannenkoek gevuld met komkommer en bosui. De rijst kan voor € 1 meer vervangen worden voor nasi, mihoen of bami.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: minimaal 1 uur vooraf via reserveren.groupon.nl.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Mogelijk voor zowel lunch als diner. Het gerecht wordt standaard geserveerd met rijst, maar voor een toeslag van € 1 kan deze vervangen worden voor nasi, mihoen of bami. Niet geldig voor afhalen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dragon City

Wie de drukte van de Damstraat in Amsterdam even wil ontsnappen vind daar de rust van restaurant Dragon City. Deze gelegenheid is opgezet door familie Wong, ongeveer 30 jaar geleden. Hier ervaar je een moderne Chinese stijl: de Nederlands Chinese keuken wordt gecombineerd met de authentieke Chinese keuken, met uitstapjes naar andere Oosterse landen. Familie Wong streeft er naar om je door hoogstaande service en even hoogstaand eten met een glimlach te zien vertrekken.

Dragon City

Restaurant, Chinees restaurant, Aziatisch
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.