Geen nieuwe meldingen

Dreamio Soft Touch-dekbedovertrek

Dreamio Soft Touch-dekbedovertrek

10+ gekocht
€ 89,95
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Dit Dreamio Soft Touch-dekbed is verkrijgbaar in verschillende groottes en is ontworpen om een goede nachtrust te bieden.

Product-details

  • Polyester zorgt voor een comfortabel donsgevoel
  • Heet in de winter en verfrissend in de zomer
  • 100% microfiber tijk
  • Vulling: 3D polyestervezel met donsgevoel
  • Wasbaar op 60 graden

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.