Geen nieuwe meldingen

Drinkies by Heineken - bezorgt in heel Nederland

Drinkies by Heineken-waardebon voor bezorging op locatie van drankjes, snacks en meer

Tot 50% korting.
30+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Maak van je feest een echt feestje en laat je ijskoude ‘drinkies’, snacks en meer op locatie bezorgen.

Wat je krijgt

De deal

  • € 9,99 voor een waardebon van € 20 voor het hele Drinkies by Heineken-assortiment

Geplande bezorging in heel Nederland

Drinkies by Heineken bezorgt jouw favoriete dranken en snacks door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden en Kaageiland). Als je je bestelling vóór 13.00 uur plaatst op Drinkies by Heineken heb je die de volgende dag in huis. Bezorging is mogelijk op maandag t/m vrijdag van 17.00-22.00 uur en op zaterdag van 08.00-13.00 uur.

In de Randstad wordt er op de volgende momenten geleverd:

  • maandag t/m woensdag: 17.00-22.00 uur
  • donderdag en vrijdag: 08.00-13.00 uur en 17.00-22.00 uur
  • zaterdag: 08.00-13.00 uur
  • zondag: 17.00-21.00 uur

Directe levering binnen Amsterdam

Woon je in Amsterdam? Dan kan je van de razendsnelle bezorgservice van Drinkies by Heineken gebruikmaken. Drankjes, snacks of wat je verder nodig hebt voor je instant feestje worden binnen 60 minuten met de fiets (ijskoud) bezorgd op de plek waar jij je op dat moment bevindt. Dat kan op dinsdag en woensdag van 16.00-22.00 uur en op donderdag t/m zondag van 14.00-22.00 uur, binnen dit bezorggebied via de website van Drinkies by Heineken.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 augustus 2019, op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon of afleveradres te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bestellen: bestellen doe je op www.drinkies.nl met gebruik van je groupon-code.
Annuleren: als je je bestelling geplaatst hebt, is annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: voor dit product moet je 18 jaar of ouder zijn. Per waardebon geldt een minimale besteding van € 30. De bezorgkosten à € 2,50 kunnen ook met de groupon betaald worden. Te gebruiken voor levering de volgende dag door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden en Kaageiland) en directe levering in Amsterdam binnen de Ring en ten zuiden van het IJ. Tijdens het bestellen worden de mogelijke bezorgslots getoond. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Drinkies by Heineken - bezorgt in heel Nederland

Feestje? Ja, graag. Sjouwen met kratten en drank? Nèh, liever niet. En dat is precies het dilemma dat ze heel goed begrijpen bij Drinkies by Heineken. Dus leveren zij de gewenste party-producten gewoon bij jou af. Op de locatie die jou uitkomt, op het door jou gekozen moment. Bij Drinkies by Heineken bestel je koude dranken - ze worden écht ijskoud geleverd in speciale boxen - snacks en zelfs accessoires zoals flesopeners of glazen. Een zomers (speciaal)bier, een fles Chardonnay of sprankelende bubbels, mixdranken als gin-tonic en rum-cola, chips, snoepjes of chocola... en dat alles voor winkelprijzen. Binnen Amsterdam kan je zelfs kiezen voor de supersnelle 60-minuten-bezorgservice. Écht feest dus.