Geen nieuwe meldingen
Tot 70% korting.
Kies optie

In een Notendop

Stuur aan op een OV-vrij leven en zet er vaart achter met autorijlessen van een uur incl. een praktijkexamen in en rondom Amsterdam.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor 10 autorijlessen + een praktijkexamen (waarde € 685)
  • € 299 voor 15 autorijlessen + een praktijkexamen (waarde € 910)
  • € 399 voor 20 autorijlessen + een praktijkexamen (waarde € 1.080)

Stuur aan op een OV-vrij leven en zet er vaart achter met 10, 15 of 20 autorijlessen van een uur inclusief een praktijkexamen in en rondom Amsterdam.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 4 december 2019 op basis van beschikbaarheid
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht van tevoren via e-mail op info@drive101.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Rijlessen mogelijk in Amsterdam, Amstelveen, Oudekerk en Diemen. De rijinstructeur bepaalt wanneer je klaar bent om af te rijden. De rijlessen worden in een handgeschakelde auto gegeven. Max. 1 les per week (in overleg meer mogelijk). Niet geldig i.c.m andere deals. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt de les in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Drive 101

Bij Drive 101 leer je in de omgeving van onze hoofdstad wat het inhoudt om een auto te besturen. Onder begeleiding van een vakbekwame instructeur doe je praktijkkennis op over verkeersregels en verkeerssituaties, leer je het overzicht behouden en uiteraard leer je de controle over het voertuig te krijgen en te houden. In lessen van 60 of 90 minuten stuur je op doordeweekse dagen op een tijd die jouw voorkeur heeft aan op jouw rijbewijs. En die reis start bij jouw voordeur, precies waar-ie ook weer eindigt. Kortom: van alle gemakken voorzien, want ook je theorieboeken en je examens regel je via Drive 101.

Drive 101

Les, Rijschool
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.