Geen nieuwe meldingen

Circuitdag inclusief Taxi- of Race-Experience in Zandvoort

Kies optie

In een Notendop

Laat je rijden of scheur zelf over het bekende circuit in Zandvoort.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 24,99 voor een circuitdag op Zandvoort incl. “Taxi-Experience” op het circuit
  • € 99,99 voor een circuitdag op Zandvoort incl. “Race-Experience” op het circuit

Taxi-Experience

Leg de controle in de handen van een professionele coureur en ervaar hoe het is om één ronde op topsnelheid door de bochten te vliegen.

Race-Experience

Twee rondes lang krijg je uitleg van een coureur en daarna is het de beurt aan jou: beleef twee rondes de snelheid van een sportwagen met je eigen voet op het gaspedaal.

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op de beschikbare dagen. Kijk voor de agenda op http://coureurvooreenuur.nl.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 7 dagen van tevoren online via https://coureurvooreenuur.driving-fun.com/reserveren/groupon, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 2 dagen van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Vanaf 16 jaar. Uitsluitend voor mensen die in een goede gezondheid verkeren. Voor de Race-Experience geldt dat je in het bezit moet zijn van een geldig Europees rijbewijs B. Je kan voor € 20 p.p. een verzekering afsluiten voor schade aan de auto door eigen toedoen (€ 1.500 eigen risico). Schade op het circuit is altijd voor eigen rekening. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Coureur voor een Uur

Coureur voor een Uur biedt exclusieve belevingen en arrangementen voor adrenalinejunks: racen op een circuit, driften tot je duizelt en zelfs achter het stuur kruipen van een klein vliegtuig. Het doel is bezoekers een geweldige dag te bezorgen én ze handige vaardigheden aan te leren. Je vindt ze bij Circuit Zandvoort en TT Circuit Assen, en bij Circuit Zolder bij onze zuiderburen.

Driving-Fun

Les, Rijschool
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.