Geen nieuwe meldingen

Keulenstraat 11a, Deventer

Wenkbrauwbehandeling: microblading of -shading incl. nabehandeling bij Droomwimpers in Deventer

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Laat je wenkbrauwen finetunen bij deze gezellige en populaire salon in Deventer.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
L
Lydia
1 beoordelingen1 beoordelingen
juni 14, 2020
Correct, tijdig en professioneel

Wat je krijgt

  • Microblading en/of -shading
  • Incl. waxen en epileren en 1 nabehandeling
  • Microblading is een permanente make-up techniek waarbij namaakhaartjes met een kleurpigment worden ‘getekend’ in de huid tussen je eigen wenkbrauwhaartjes in met behulp van een mesje (“blade”) dat bestaat uit een aantal naast elkaar geplaatste naaldjes. Deze techniek wordt ingezet om je wenkbrauwen behalve voller en natuurlijker ook mooier van kleur en steviger van kleur te maken
  • Microshading is een combinatie van de microblading en het aanbrengen van extra schaduweffecten. Zo wordt een nog voller effect gecreëerd

Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag, woensdag, vrijdag van 9.00-17.00 en dinsdag- en donderdagavond van 19.00-21.00 uur (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via droomwimpers.nl/afspraak/. Klik op "SPMU" en kies voor "Grouponboeking", kies een datum en tijdstip, vul je gegevens in en klik op "Boek mijn afspraak".
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: terugkomen voor de nabehandeling kan na minimaal 6 weken en maximaal 6 maanden na de 1e behandeling. onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Droomwimpers

Bij Droomwimpers in Deventer zit je goed voor meerdere -jawel- wimperbehandelingen. Denk aan extensions, lifting of verven. Maar het aanbod is groter dan de naam van de salon doet vermoeden, zo doen ze hier ook aan microblading en/of shading en het waxen/epilieren van de wenkbrauwen. Daarnaast kan je ook je bikinilijn, oksels of gezicht hier laten waxen.

Droomwimpers

Cosmetische behandelingen, Permanente make-up, Wenkbrauw & wimper