Geen nieuwe meldingen

Koningstraat 40, Arnhem

2-gangendiner à la carte bij Dudok Arnhem (vanaf € 23/2 pers.)

Kies optie

In een Notendop

Twee gangen mag je en dan kan je zelf kiezen of je liever voor en hoofd hebt of liever hoofd en na. De kaart is ruim en aantrekkelijk

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De kaart staat vol van links tot rechts en van boven tot onder met lekkers en nog lekkerder. Keuzestress is een luxeprobleem maar allerminst onoplosbaar. Los je luxeprobleem op met een heerlijke avond bij Dudok.

Kies uit de volgende opties


  • € 23 voor een 2-gangendiner voor 2 personen (waarde € 47)
  • € 44 voor een 2-gangendiner voor 4 personen (waarde € 94)
  • € 84 voor een 2-gangendiner voor 8 personen (waarde € 188)

Twee gangen mag je en dan kan je zelf kiezen of je liever voor en hoofd hebt of liever hoofd en na. Van de kaart kies je waar je zin hebt. Dat is zo makkelijk nog niet, want de kaart is ruim en aantrekkelijk. Stoofvlees, salade, soep, burger, visje of lasagne? En toe taart? Kijk anders even hier.

Dudok


Dudok is een stadsbrasserie die kunst, cultuur en bewoners van de stad omarmt. Figuurlijk hoor. Behalve voor een diner in de avond kan je ook overdag langs. Kom voor een kopje koffie, voor ontbijt, lunch, een borrel of theetje. Als je wat lekkers bij de thee wilt zit je gebakken, weer figuurlijk hoor, want de beroemde appeltaart uit eigen bakkerij, Dudok Patisserie, is niet te versmaden.

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: minimaal 48 uur vooraf via www.bookyourgroupon.com.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief drankjes. Alleen geldig bij Dudok Arnhem. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dudok Arnhem