Geen nieuwe meldingen

Cursus Open Water Diver Referral voor 1 of 2 personen bij Duiksportcentrum The Globe achter station Den Haag HS

Tot 55% korting.
Kies optie

In een Notendop

Met certificaten voor kennis, vaardigheden en je praktijkexamen kan je overal ter wereld duiken - de cursus bestaat uit 3 modules.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
C
Cathy
7 beoordelingen2 beoordelingen
juli 30, 2019
prima service, professionele duikclub
A
Alicia
2 beoordelingen1 beoordelingen
juli 25, 2019
instructie vooral gericht op wat je niet moet doen en wat er allemaal mis kan gaan. Misschien grappig bedoeld. Prima voor onze oudste zoon. Onze jongste raakte onzeker en haakte af.....
J
JeanmarieTOP REVIEWER
16 beoordelingen5 beoordelingen
mei 16, 2019
deze moet ik nog ervaren. groupon is besproken voor 22 juni
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

 • € 129 voor de cursus Open Water Diver Referral voor 1 persoon (waarde € 279)
 • € 249 voor de cursus Open Water Diver Referral voor 2 personen (waarde € 558)

Met deze deal volg je de eerste 2 van in totaal 3 modules die behaald moeten zijn voor het PADI of SSI Open Water-certificaat. Nadat je de 2 modules van deze deal hebt gevolgd, ontvang je een certificaat waarmee je overal ter wereld bij SSI of PADI aangesloten duikscholen een Module 3 kan volgen waarna je gecertifcieerd Open Water Diver bent. Ideaal dus voor als je een vakantie in het buitenland gepland hebt en daar niet teveel tijd kwijt wil zijn aan het leren van theorie of aan het leren van de vaardigheden in een zwembad. Je kan op jouw vakantie direct aan de gang met de 6 open water-duiken die benodigd zijn voor het behalen van Module 3 en daarmee jouw Open Water-certificaat. Informeer op locatie naar de mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn.

Module 1

Door middel van online studie leer je thuis alles over de duiksport. Je kennis wordt getoetst en pas bij een score van minimaal 80% kan je verder met Module 2.

Module 2

Je gaat de kennis uit Module 1 toepassen in de praktijk. In het zwembad van Duiksportcentrum The Globe leer je van een instructeur de volgende vaardigheden onder de knie te krijgen:

 • Aansluiten van de duikset
 • Te water gaan
 • Ademautomaat klaren
 • Ademautomaat terugvinden
 • Masker klaren
 • Gecontroleerd afdalen
 • Gecontroleerd opstijgen
 • Lucht delen
 • Luchtdelende opstijging
 • Noodopstijgingen
 • Verschillende safetyskills

De instructeur kijkt hier vooral naar je vorderingen, want om veilig te kunnen duiken is het belangrijk dat je deze vaardigheden goed beheerst. Houd rekening met ongeveer zes lesuren.

Mocht je enthousiast geworden zijn om in Nederland te duiken i.p.v. op jouw vakantieadres dan is het ook mogelijk om, tegen meerprijs, Module 3 te volgen bij Duiksportcentrum The Globe. Informeer ter plekke naar de mogelijkheden.

Voorwaarden

Geldigheid: 5 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag, donderdag en vrijdag (m.u.v. feestdagen).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op 0703 227 593, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 48 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Exclusief module 3. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Duiksportcentrum The Globe Den Haag

Bij Duiksportcentrum The Globe achter NS-station Den Haag HS is alles aanwezig om jou voor te bereiden op een duik in het open water. In het zwembad leer je hoe je gebruik maakt van je duikuitrusting en hoe je moet handelen in verschillende situaties. Het duikcentrum verzorgt duikopleidingen/duikcursussen met methoden van de duikopleidingsorganisatie SSI (Scuba Schools International) en heeft de hoogst haalbare kwaliteitsstatus, die van "Diamond Instructor Training". The Globe Den Haag staat dus garant voor professionele trainingen waarin niks wordt overgeslagen. Behalve voor duiktrainingen kan je hier ook terecht voor snorkeltrainingen en in de bijbehorende winkel vind je alle benodigdheden voor als je zelf op duikavontuur gaat.

Duiksportcentrum The Globe Den Haag

Sport of buitenactiviteit, Watersport, Duiken