Dunlop hangende fietsendrager, inclusief verzending

Dunlop hangende fietsendrager

Kies optie
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Deze Dunlop hangende fietsendrager voor montage aan het plafond is ontworpen om ruimte te besparen in bijvoorbeeld de garage of de kelder.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door Lgv Elettronica Srl

  • Bespaart ruimte en beschermt de banden
  • Voor montage aan het plafond
  • Voor plafonds tot 4 meter hoog
  • Ophanghaken bekleed met rubber om krassen te voorkomen
  • Max. gewicht: 20 kg

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 08/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Meer info: Producten verkocht door Lgv Elettronica Srl. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: lgvelettronica@libero.it. Geregistreerd adres: via degli aranci 2080029 Napoli,Napoli IT.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.