Geen nieuwe meldingen

Phinjection-fillers bij Art Of Cosmetics in Huizen

Resterende tijd beperkt!
Kies optie

In een Notendop

Met fillers laat je fijne rimpeltjes opvullen, de contouren van je gezicht definiëren of bepaalde kenmerken in je gezicht wat voller maken.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
M
marije
1 beoordelingen1 beoordelingen
januari 2, 2020
Heel goed hij nam uitgebreid de tijd besprak alles goed en kon op de tijd die ik aangaf
M
miranda
4 beoordelingen2 beoordelingen
september 4, 2019
Was prima; alleen had hij wel moeten waarschuwen voor het effect op mijn huid en dat ik beter in het najaar dit had kunnen ondergaan.
replied
View Comment +
R
Ronald
2 beoordelingen1 beoordelingen
augustus 2, 2019
Top service

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 89,99 voor 0,5 ml Phinjection-filler
  • € 149,99 voor 1 ml Phinjection-filler
  • € 298,99 voor 2 ml Phinjection-filler

Met fillers laat je fijne rimpeltjes opvullen, de contouren van je gezicht definiëren of bepaalde kenmerken in je gezicht wat voller maken. De Phinjection-filler wordt ingebracht met een soort pen bestaande uit meerdere micronaaldjes. Het gaat om een filler op basis van hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die bijdraagt aan de elasticiteit van de huid.

Tijdens een intakegesprek bespreek je je wensen en de haalbaarheid daarvan met de specialist. Afhankelijk van je aankoop wordt en 0,5, 1 of 2 ml filler gebruikt. Dit kan op één plek zijn, of verdeeld worden over meerdere zones. Denk bijvoorbeeld aan frons- of voorhoofdsrimpels, de plooi tussen neus en lippen, mondhoeken, lippen en gezichtscontouren. Het effect is doorgaans zo’n 10 tot 14 maanden zichtbaar.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht online via https://dutchartcosmetics.boekingapp.nl/, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Art Of Cosmetics

De Larenseweg in het Gooische Huizen is het toneel van je dosis beauty. Gürsay Ayar - eigenaar van Art Of Cosmetics - is na het afronden van verschillende opleidingen bij de internationale Branko Babic PhiAcademy gespecialiseerd in cosmetische, huidverbeterende behandelingen. Microneedling en Phi-ion plasmabehandeling staan op het beauty-menu, net als permanente ontharing. Ook inzake permanente make-up ben je hier aan het professionele adres. Gürsay streeft naar maximaal resultaat, zonder een natuurlijk uiterlijk uit het oog te verliezen. Daarom krijg je ook altijd een uitgebreid, persoonlijk (styling)advies voorafgaand aan een beauty-sessie.

Art Of Cosmetics

Cosmetische behandelingen, Injectables & fillers, Gezichts- & huidverzorging