Geen nieuwe meldingen

Dutch Bootcamp & Crossfitloods.com

6 locaties

5-, 10- of 15-rittenkaart Bootcamp of crossfit bij Dutch Bootcamp

Kies optie

In een Notendop

Werk aan je conditie en spiermassa en maak gebruik van kettlebels, touwen en barbels tijdens crossfit of bootcamp lessen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor 5-rittenkaart Bootcamp of crossfit (waarde € 60)
  • € 29,99 voor 10-rittenkaart Bootcamp of crossfit (waarde € 120)
  • € 49,99 voor 15-rittenkaart Bootcamp of crossfit (waarde € 180)

Tijdens bootcamps sport je niet alleen buiten, maar je maakt ook nog eens gebruik van van alles wat de natuur je te bieden heeft. Van opdrukken op een fietsenrek tot crunches op een bank.

Tijdens de crossfit lessen train je de 10 fysieke eigenschappen van het lichaam. Je maakt gebruik van materialen zoals, kettlebels, touwen en barbels. CrossFit is een manier van fitness waarbij atheletiek, Gymnastiek en gewichtheffen gecombineerd word in één trainingsvorm. Crossfit bestaat uit Olympisch gewichtheffen, Open Gym, zaktraining of een Workout of the day. Deze keuzes zie je terug op de agenda.

Dutch Bootcamp

Of je van binnen of buiten sporten houdt, bij Dutch Bootcamp ben je aan het juiste adres om aan je conditie en spiermassa te werken. Afwisseling en competitie zijn hierbij de sleutelwoorden. Push-ups, squats, lunges en cardio-oefeningen volgen elkaar tijdens de trainingen in rap tempo op. De trainer blijft verrassende trainingen verzorgen, op diverse locaties. Zo kan je terecht in Den Bosch, Drunen, Waalwijk en Kaatsheuvel. De Crossfit lessen vinden plaats in Nieuwkuijk.

Wat je moet weten

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 1 maand na aankoop in, deze is na inwisseling 6 maanden geldig op alle dagen van de week.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: reserveer de eerste les via e-mail op info@dutch-bootcamp.com o.v.v. Groupon. Crossfit: je ontvangt dan een inlogcode, waarmee je elke les online reserveert op http://gr.pn/1GCZUFE. Bootcamp: reserveren voor de overige lessen is niet nodig.
Meer info: alleen voor nieuwe leden. Niet geldig i.c.m. andere acties. Bootcamp geldig voor de volgende locaties: Drunen, Den Bosch, Giersbergen, Waalwijk en Kaatsheuvel. Kijk op de website voor de zomer- en winterlocaties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dutch Bootcamp & Crossfitloods.com