Dutch Flower Lady

1 (1 beoordelingen)

Valentijnskado bestaande uit hartjesballonnen, een knuffelbeer en een doos bonbons

Beperkte tijd beschikbaar!
20+ bekeken vandaag
1 beoordelingen
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

In een Notendop


Dit pakket bevat de 3 B’s om jouw ‘babe’ de liefde te verklaren op Valentijnsdag: Ballonnen, Bonbons en een zachte, knuffelbare Beer.

Wat je krijgt


De deal

  • € 24,99 voor een Valentijnskado bestaande uit hartjesballonnen, een knuffelbeer en een doos bonbons (waarde € 49,95)

Je geliefde verdient uiteraard dagelijks het allerbeste, maar voor velen mag er met Valentijnsdag nog een klein schepje bovenop worden gedaan. Met dit pakket zorg jij vanuit je luie stoel dat de 3 onmisbare B’s op 14 februari in huis zijn om jouw ‘babe’ te verwennen, namelijk: Ballonnen, Bonbons en een zachte, knuffelbare Beer.

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2019.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten à € 6,95.
Bestellen: bestel het cadeau online via https://www.dutchflowerlady.com/c-4736049/grouponballonnen/ met gebruik van je Groupon-code. Je kado wordt binnen 3 kalenderdagen geleverd.
Annuleren: als je je bestelling hebt geplaatst, is annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: uitsluitend geldig voor het product ''Liefdes Ballonnen, Beer en Bon Bons''. Niet geldig i.c.m. andere acties. Geldig voor alle Nederlandse adressen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dutch Flower Lady


In de webshop van Dutch Flower Lady vind je niet alleen kleurrijke boeketten voor elke gelegenheid, maar ook o.a. kamerplanten, tuinplanten, waterplanten en kantoorplanten om jouw omgeving op te fleuren. Ook voor een passend kado zit je hier goed, want Dutch Flower Lady stelt speciale pakketten en boeketten samen in verschillende thema's én heeft een uitgebreid assortiment aan feestelijke ballonnen. Bij de producten in de webshop staan bovendien verzorgingstips en soms zelfs geinige weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat een vrolijke ananasplant naast je bed je kan helpen tegen snurken? En dat de Kokedama-planten geen pot nodig hebben om te overleven? Handige items als potgrond en voeding vind je eveneens in de webshop en kamerplanten worden inclusief sierpot geleverd (behalve de Kokedama-planten dan natuurlijk).

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.