Geen nieuwe meldingen

Dutch Flower Lady

Dutch Flower Lady

Tot 50% korting.
9 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

De waardebon is o.a. te besteden aan een weelderige hangplant, kleurrijk boeket, leuk boompje voor in de tuin of stoere cactus met sierpot.

Reviews van klanten


Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

De waardebon is in de webshop van Dutch Flower Lady o.a. te besteden aan een weelderige hangplant, kleurrijk boeket, leuk boompje voor in de tuin of stoere cactus met sierpot.

Kies uit twee opties

  • € 5 voor een waardebon van € 10
  • € 10 voor een waardebon van € 20

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 31 juli 2019.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Bijkomende kosten: exclusief verzendkosten à € 6,95.
Hoe te gebruiken: besteed je waardebon in de webshop https://www.dutchflowerlady.com/ met gebruik van je Groupon-code.
Annuleren: als je je bestelling hebt geplaatst, is annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: niet geldig i.c.m. andere acties. De waardebon moet in één keer besteed worden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dutch Flower Lady

In de webshop van Dutch Flower Lady vind je niet alleen kleurrijke boeketten voor elke gelegenheid, maar ook o.a. kamerplanten, tuinplanten, waterplanten en kantoorplanten om jouw omgeving op te fleuren. Ook voor een passend kado zit je hier goed, want Dutch Flower Lady stelt speciale pakketten en boeketten samen in verschillende thema's én heeft een uitgebreid assortiment aan feestelijke ballonnen. Bij de producten in de webshop staan bovendien verzorgingstips en soms zelfs geinige weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat een vrolijke ananasplant naast je bed je kan helpen tegen snurken? En dat de Kokedama-planten geen pot nodig hebben om te overleven? Handige items als potgrond en voeding vind je eveneens in de webshop en kamerplanten worden inclusief sierpot geleverd (behalve de Kokedama-planten dan natuurlijk).

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.