Geen nieuwe meldingen

Online cursus 'Managing Successful Program': Introductie of Foundation bij E-Careers

Resterende tijd beperkt!
Tot 92% korting.
Kies optie

In een Notendop

Onbeperkt toegang tot een cursus die inzicht geeft in de programmamethodiek MSP.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 39,99 voor Introductie tot het ‘Managing Successful Program’ (waarde € 243)
  • € 59,99 voor ‘Managing Successful Program’ Foundation en Practitioner-pakket (waarde € 854)

MSP staat voor Managing Successful Programmes en is een programmamanagementmethodiek die is ontworpen door de Organisation of Governance Commerce OGC van de Britse overheid. De methode MSP is een techniek voor het managen van programma’s en helpt organisaties bedrijfsstrategieën en bedrijfsdoelstellingen in hun organisatie te verwezenlijken, innovaties te realiseren, nieuwe bedrijfsvoeringen door te voeren en de geplande toegevoegde waarden zeker te stellen. Belangrijke aspecten binnen de methode MSP zijn het organisatiemodel, het management van de toegevoegde waarde en het procesmodel.

Met deze deal heb je keuze uit twee Engelstalige cursussen: de introductie en de foundation. De introductie is geschikt voor iedereen die interesse heeft in MSP. De foundation en het practitioners-pakket gaan meer de diepte in en zijn een ideaal vervolg op de PRINCE2® certificering. Deze cursus is zeer geschikt voor programmamanagers en ervaren projectmanagers. Bij de introductie cursus heb je 3 maanden onbeperkt toegang en bij de uitgebreide cursus heb je 6 maanden onbeperkt toegang. De log-in gegevens en instructies worden naar je gemaild binnen drie werkdagen nadat je je hebt aangemeld. Tijdens de cursus is er 24 uur per dag en 5 dagen per week technische ondersteuning beschikbaar via e-mail, telefoon en online chat.

Bekijk op Trustpilot recensies over E-careers.com.

E-Careers

E-Careers biedt sinds 2002 een scala van online opleidingen aan. De cursussen maken het mogelijk voor studenten om te werken in hun eigen tempo. De expertise van het bedrijf heeft al vele loopbanen op weg geholpen in verschillende sectoren. Voorbeelden van cursussen zijn computervaardigheden, EHBO en digitale fotografie. E-Careers scoort een 9,3 op Trustpilot (gemeten op 16-12-2014, 2047 beoordelingen).

Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Levering: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 3 maanden na aankoop je cursus. Bestellen doe je op e-careers.com/redeem-voucher, met gebruik van je groupon-codes. Na inwisseling van je groupon heb je 12 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: de cursus is in het Engels. De cursus werkt op elke computer, telefoon of tablet met Flash. Software is niet inbegrepen. Examen is niet inbegrepen. Bij het afronden van de cursus ontvang je een certificaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over E-Careers

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.