sluit
Gebruik code ERVAAR en krijg tot 20% korting op de verkoopprijs op geweldige activiteiten voor iedereen. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

E-Careers.com (NL)

Online cursus Microsoft Certified Solutions Expert Cursus (MCSE)

Kies optie

In een Notendop

Verbeter je vaardigheden als IT-professional en maak keuze uit 5 verschillende cursussen.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 5 opties

  • € 89 voor MCSE: Server Infrastructure 2012 (waarde € 732)
  • € 89 voor MCSE: Serve 2012 & 2013 messaging (waarde € 732)
  • € 89 voor MCSE: SQL Server 2012 Business Intelligence (waarde € 732)
  • € 89 voor MCSE: SQL Server 2012 SharePoint (waarde € 732)
  • € 89 voor MCSE: SQL Server 2012 Data Platform (waarde € 732)

MCSE: Server Infrastructure

De Server Infrastructure-certificering toont aan dat je beschikt over de vaardigheden die nodig zijn om een efficiënt en modern datacenter te runnen en dat je expertise hebt op het gebied van identiteitsbeheer, systeembeheer, virtualisatie, opslag en netwerken. Als je de certificering MCSE: Server Infrastructure behaalt, heb je de juiste kwalificatie voor functies als specialist in computerondersteuning of informatiebeveiliging. Kijk hier voor meer informatie over deze cursus.

MCSE: Messaging

Toon aan dat je beschikt over het vermogen om je organisatie te laten overstappen op de cloud, de productiviteit en flexibiliteit van de gebruiker te verhogen, gegevensverlies te beperken en de gegevensbeveiliging van je organisatie te verbeteren. Als je een MCSE: Messaging-certificering behaalt, heb je de juiste kwalificatie voor een functie als beheerder van een netwerk of van computersystemen. Kijk hier voor meer informatie over deze cursus.

MCSE: Business Intelligence

Bewijs dat je beschikt over de vaardigheden en technieken die nodig zijn voor het ontwerpen, bouwen en implementeren van oplossingen die gegevens leveren aan mensen in de organisatie. Als je een MCSE: Business Intelligence-certificering hebt behaald, heb je de juiste kwalificatie voor een positie als BI- en rapportage-engineer. Kijk hier voor meer informatie over deze cursus.

MCSE: SharePoint

Zorg dat je de erkenning krijgt voor je expertise in het helpen van een bedrijf bij het organiseren, synchroniseren en delen van informatie en het creëren van samenwerkingsmogelijkheden in de hele organisatie. Als je een MCSE: SharePoint-certificering behaalt, hebt je de juiste kwalificatie voor een functies als systeem- of netwerkanalist. Kijk hier voor meer informatie over deze cursus.

MCSE: Data Platform

Toon aan dat je beschikt over uitgebreide vaardigheden in het bouwen en ontwikkelen van grootschalige dataoplossingen op ondernemingsniveau voor zowel on-premises- als cloudomgevingen. Als je een MCSE: Data Platform-certificering behaalt, hebt u de juiste kwalificatie voor functies als databaseanalist en databaseontwerper. Kijk hier voor meer informatie over deze cursus.

Met deze deal heb je 12 maanden onbeperkt toegang tot de inhoud van de cursus. De log-in gegevens en instructies worden naar je gemaild binnen drie werkdagen nadat je je hebt aangemeld. Tijdens de cursus is er 24 uur per dag en 5 dagen per week technische ondersteuning beschikbaar via e-mail, telefoon en online chat

E-Careers

E-Careers biedt sinds 2002 een scala van online opleidingen aan. De cursussen maken het mogelijk voor studenten om te werken in hun eigen tempo. De expertise van het bedrijf heeft al vele loopbanen op weg geholpen in verschillende sectoren. Voorbeelden van cursussen zijn computervaardigheden, EHBO en digitale fotografie. E-Careers scoort een 9,3 op Trustpilot (gemeten op 16-12-2014, 2047 beoordelingen).

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Levering: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 3 maanden na aankoop je cursus. Bestellen doe je op www.e-careers.com/redeem-voucher, met gebruik van je groupon-codes. Na inwisseling van je groupon heb je 12 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: de cursus is in het Engels. De training werkt op alle computers en Android- & Windows-apparaten met Flash. Je bent gecertificeerd als je het examen succesvol hebt afgerond. Het certificaat is niet inbegrepen (extra kosten à € 13). Software is niet inbegrepen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over E-Careers.com (NL)