Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Online cursus Internationaal Event Management bij E-Careers

Kies optie

In een Notendop

Leer alles over het organiseren van een evenement, financiën, gezondheid/veiligheid, bruiloftplanning en het opzetten van je eigen bedrijf.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De deal

  • € 39,99 voor Online cursus Internationaal Event Management (waarde € 243)

Lees hier meer over de online cursus Internationaal Event Management.

E-Careers

E-Careers biedt sinds 2002 een scala van online opleidingen aan. De cursussen maken het mogelijk voor studenten om te werken in hun eigen tempo. De expertise van het bedrijf heeft al vele loopbanen op weg geholpen in verschillende sectoren. Voorbeelden van cursussen zijn computervaardigheden, EHBO en digitale fotografie. E-Careers scoort een 9,3 op Trustpilot (gemeten op 24-4-2015, 2367 beoordelingen).

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 3 maanden na aankoop je cursus. Bestellen doe je op https://www.e-careers.com/redeem-voucher, met gebruik van je groupon-codes. Na het invoeren van de persoonlijke gegevens en groupon-codes, krijg je binnen drie werkdagen een e-mail met je login gegevens en instructies in verband met de online cursus. Na inwisseling van je groupon heb je 12 maanden toegang tot het cursusmateriaal.
Meer info: de cursus is in het Engels. De cursus werkt op elke computer, telefoon of tablet met Flash. Software is niet inbegrepen. Inclusief certificaat. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over E-Careers.com (NL)