sluit
Gebruik code BUURT25 en krijg tot 25% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

E-Careers.com (NL)

Online cursus MCSA voor systeembeheer van Windows 8 of (SQL) Server 2012

Kies optie

In een Notendop

Zet je eerste stap naar een carrière als Microsoft Certified Systems Administrator en leer alles over systeembeheer.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 79 voor een online cursus MCSA-certificaat Windows 8 (waarde € 488)
  • € 79 voor een online cursus MCSA-certificaat Server 2012 (waarde € 488)
  • € 79 voor een online cursus MCSA-certificaat SQL Server 2012 (waarde € 488)

Met deze cursus zet je je eerste stap naar een carrière als MCSA, oftewel een Microsoft Certified Systems Administrator. Dat betekent dat je capabel bent in het managen en troubleshooten van netwerkomgevingen die werken op Microsoft systemen. Het certificaat is vooral handig voor toekomstige database-administrators, maar ook voor implementers, system engineers en ontwikkelaars. Baan je een weg door Windows 8, Server 2012 of SQL Server 2012.

De cursus op een rijtje

  • 12 maanden ongelimiteerde toegang tot de content
  • Trainingsmateriaal in het Engels
  • De cursus draait op elke computer of Android-of Windows-apparatuur met Flash
  • Geen extra software vereist
  • Log-in informatie en instructies worden via e-mail naar je toe verzonden binnen drie werkdagen na het inwisselen van je groupon
  • Technische ondersteuning is op werkdagen 24 uur per dag beschikbaar via e-mail, telefoon en online chat

E-Careers

E-Careers biedt sinds 2002 een scala van online opleidingen aan. De cursussen maken het mogelijk voor studenten om te werken in hun eigen tempo. De expertise van het bedrijf heeft al vele loopbanen op weg geholpen in verschillende sectoren. Voorbeelden van cursussen zijn computervaardigheden, EHBO en digitale fotografie. Bekijk hier de recensies over E-Careers op Trustpilot.com

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden vanaf het moment van aankoop in, na inwisseling heb je 12 maanden toegang tot de cursus.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Levering: je ontvangt je groupon via e-mail, bestel daarmee uiterlijk 3 maanden na aankoop je MCSA cursus. Bestellen doe je op https://www.e-careers.com/redeem-voucher, met gebruik van je groupon-codes.
Meer info: originele prijs op basis van adviesprijs. Het programma werkt op alle computers en Android- & Windows-apparaten met Flash. Exclusief software. Exclusief certificaatkosten (naar keuze) na afloop van de cursus à circa € 13. Let op: de cursus is Engelstalig. Er is 24 uur per dag op werkdagen technische begeleiding beschikbaar, via email, telefoon en online chat. De inloggegevens en instructies ontvang je binnen drie werkdagen na aanmelding per e-mail. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over E-Careers.com (NL)